Gazeteciler, Kilis’i ve Konteyner Kentleri Gezdi

Gazeteciler, Kilis’i ve Konteyner Kentleri Gezdi

Uluslararası Mavi Hilal İnsani ve Yardım Vakfı organizasyonu ile ulusal ve uluslararası basın yayın organlarının temsilcileri Kilis’i ve kentte kurulan Suriyelilerin barındığı konteyner kenti gezdi.


Uluslararası Mavi Hilal İnsani ve Yardım Vakfı Başkanı Recep Ülker, Medya koordinatörü Hüzün Yücel, vakıf yetkilileri ile ulusal ve uluslararası basın yayın organlarının temsilcileri Kilis’e geldi. Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret eden Uluslararası Mavi Hilal İnsani ve Yardım Vakfı Başkanı Recep Ülker ile medya temsilcileri Kilis ve Suriyeliler ile ilgili bilgi aldı. Vali Tapsız, Kilis’teki, Suriyeliler ile Türkiye’de bulunan kamplardaki Suriyeliler hakkında geniş bilgi verdi. Kilis’te, Suriyelilere sağlanan imkanlar ile kamplar hakkında bilgi alan medya mensupları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Daha sonra geçici barınma merkezi ile Elbeyli konteyner kentini ziyaret eden Uluslararası Mavi Hilal İnsani ve Yardım Vakfı Başkanı Recep Ülker ile medya temsilcileri, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldular. Konuklar onuruna Aykanat Kale rastorantta bir akşam yemeği verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile