Gazeteciler Sosyal Hizmetler ve Emeklilik Vakfı'nda Yılmaz Güven Tazeledi

Gazeteciler Sosyal Hizmetler ve Emeklilik Vakfı'nda Yılmaz Güven Tazeledi

Gazeteciler Sosyal Hizmetler ve Emeklilik Vakfı'nda Ahmet Emin Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi.

Vakfın olağan genel kurul toplantısı bugün Basın Kültür Sarayı’nda yapıldı. Genel kurula 374 üyeden 93’ü katıldı.

İhsan Bölük’ün divan başkanlığını, Sinan Tunç ve Çetin Şeyhan’ın kâtipliklerini yaptığı genel kurulda faaliyet raporunu okuyan Vakıf Başkanı Ahmet Emin Yılmaz, “Vakıf yönetim kurulumuz görevde bulunduğu süre içerisinde üyelerimizin ve toplumun yararına faaliyetlerde bulunmuş, ayrıca Vakıflar Genel Müdürlüğü talepleri doğrultusunda kararlar alarak uygulamıştır” dedi.

Çalışma döneminde sosyal yardımlara özel önem verildiğini ifade eden Ahmet Emin Yılmaz, toplum yararına çalışma yapıldığını, tüm faaliyetlerin Bursa Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle gerçekleştirdiğini ifade etti.

Çalışma raporunun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından denetim kurulu raporu ile bilanço okunarak ayrı ayrı oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Seçimlere geçilmeden önce başkan adayı Ercan Akyıldız söz aldı ve genel kurulu kazanması halinde yapacağı çalışmaları anlattı. Üyelere yönelik yardımları arttıracağını ifade eden Ercan Akyıldız, “Aktif bir döneme imza atma amacındayız. Üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışacağız” dedi.

Daha sonra seçimlere geçildi ve 93 üyeden 74’ünün oyunu alan Ahmet Emin Yılmaz Gazeteciler Sosyal Hizmetler ve Emeklilik Vakfı başkanlığına yeniden seçildi. Ercan Akyıldız’a 18 oy çıkarken, bir oy geçersiz sayıldı.

Ahmet Enin Yılmaz’ın yönetim kurulu asıl listesinde vakıf senedi gereği doğal yönetim kurulu üyesi olan Bursa Valisi Şahabettin Harput’un yanı sıra vakıf üyeleri Mehmet Nuri Kolaylı, Erdal Çolak ve Tayyar Murad Kuter yer aldı. Yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise İhsan Bölük, Celil İnce, İrfan Altıkardeş, Ruhi Berber ve Yılmaz Ardıç seçildi. Denetleme kuruluna Teoman Alper, Ahmet Cemal Ekentok ve Mehmet Gerçeksi, yedek üyeliklere de Sinan Tunç, Çetin Şeyhan ve İbrahim Öge seçildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile