Gazeteciler Vakfi'ndan Vali Demirtas'a Ziyaret

Gazeteciler Vakfi'ndan Vali Demirtas'a Ziyaret

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Hizmetler Vakfi Baskani Ahmet Emin Yilmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Valisi Mahmut Demirtas’i makaminda ziyaret etti.

Ziyarette, genel kurulu geçtigimiz ay yapilan vakfin çalismalarina iliskin bilgi veren Bursa Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Hizmetler Vakfi Baskani Ahmet Emin Yilmaz, vakfin Bursa gazeteciler Cemiyeti’nin desteginde üye gazetecilerin çocuklarina ögrenci bursu verdigini, evlenen veya çocugu dünyaya gelen üyelere de sosyal yardimlar yapildigini söyledi.



Vakif çalismalarinin, Bursa’nin sosyal ve kültürel yasamina katkida bulundugunu kaydeden Ahmet Emin Yilmaz, “Bursa Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Vakif Senedimiz geregi ayni zamanda Vakfimizin da üyeleri oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Baskani Nuri Kolayli ve daha önce size arz ettigimiz gibi Bursa Valisi de, yine Vakif Senedi geregi yönetim kurulumuzda yer aliyor. Sizin de desteginizle önümüzdeki 3 yillik süreçte hizmetlerimizi arttirarak sürdürmek istiyoruz” dedi.

Ziyarette konusan Bursa Valisi Mahmut Demirtas da, basin sektöründe mesleki dayanismanin büyük önem tasidigini söyledi.

Bursa Valisi Demirtas, “Hem daha önceki Valilik görevlerimde hem de Bursa’da, basinimizla isbirligi içinde çalisarak Bursa’ya hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Halkimizin dogru ve hizli haber alma özgürlügü yönünde kamu görevi üstlenen basin mensubu arkadaslarimizla birlikte vatandasimiza hizmet için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

Ziyarete Bursa Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Hizmetler Vakfi Baskani Ahmet Emin Yilmaz ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Baskani Nuri Kolayli’nin yani sira Vakif Yönetim Kurulu Üyeleri Ihlas Haber Ajansi Bölge Müdürü Ihsan Altikardes ve Demirören Haber Ajansi Bölge Müdürü Fuat Kars ile BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile