Gazi Sehirliler 'Her Kart Gaziantep Kart' Projesini Sevdi

Gazi Sehirliler 'Her Kart Gaziantep Kart' Projesini Sevdi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesine bagli Gaziantep Ulasim ve Bilisim Hizmetleri (Gaziulas) tarafindan Türkiye’de ilk olan “Her Kart Gaziantep Kart” projesi ile toplu tasimada temassiz özellikli banka ve kredi karti kullanimi aylik 1 milyona çikti.

Toplu tasimada 2017 yilinda Gaziantep Kart markasiyla hayata geçirilen yeni Elektronik Ücret Toplama Sistemi ile Akilli Ulasim yatirimlarinin çerçevesini gelistiren Gaziulas’in yeni projesi Her Kart Gaziantep Kart vatandaslarin büyük begenisini kazandi. Kullanicilarina büyük kullanim kolayligi saglayan sistem sayesinde online basvuru ile tüm kartlar Gaziantep Kart’a dönüstürülebiliyor.

Temassiz kredi ve banka karti kullanimi yüzde 50 artti

Gaziantep Kart projesinin devreye alinmasi ile beraber 2017’den beri temassiz özelligi olan kredi kartlarindan ödeme yapilabilen sistemde projenin yeni fazi ile beraber banka kartlarin tanimlanmasiyla kisisellestirilmis indirimler, ücretsiz aktarma ve indirimli aktarma haklarindan da yararlanilabiliyor. Sisteme geçilmesiyle beraber temassiz özellikli kredi ve banka karti kullaniminda yüzde 50 artis saglandi.

Hem de zamandan tasarruf ediyor

Vatandaslarin ödedigi ulasim kart alim maliyeti ortadan kalkarak, herhangi bir yere basvuruya gitme zorunlulugu kalmayan sisteme https://herkart.gaziantepkart.com.tr/ adresinden temassiz özellikli kredi ve banka kartini indirimli ya da serbest Gaziantep Kart’a dönüstürerek kisa sürede kullanilabiliyor. Bankacilik sistemi imkanlari üzerinden kart dolumu ve vize islemleri gerçeklesecegi çalismada ayrica Gaziantep Kart Islem Merkezleri’ne kisisellestirilmis kart almak için vatandaslarin gelme zorunlulugunu ve bekleme sürelerini de ortadan kaldirdi. Artik herhangi temassiz banka ya da kredi kartina sahip kullanicilar, ücretsiz veya indirimli seyahat haklarini bu kartlarina tanimlayabiliyorlar. Böylece hem kart çikartmak için Kart Islem Merkezlerine gitmeye gerek kalmiyor, hem de bankacilik sistemi imkanlarini kullanarak bayi ya da otomatlardan karta dolum yapma ihtiyaci ortadan kalkiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile