Gazi Stadi'nda 23 Nisan Coskusu

Gazi Stadi'nda 23 Nisan Coskusu

Kastamonu’da bulunan Gazi Stadi’nda yüzlerce çocuk ve ailenin katilimiyla düzenlenen programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskuyla kutlandi.

Kastamonu’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 104. yil dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, Gazi Stadi’nda düzenlenen törende cosku ile kutlandi. Törene yüzlerce çocuk ve ailesi katildi.

Stadi dolduran çocuklar hazirladiklari gösterileri sergiledi. Çocuklar gösterileri ile trübünlerdeki vatandaslardan büyük alkis aldi.

Programa Katilan Kastamonu Valisi Meftun Dalli, “Bugün birligimizin, beraberligimizin, millet olusumuzun nisanesi, milli irademizin kalbi Gazi Meclisimiz 104 yasinda. Bugün; yarinimiz olan her bir çocugumuzunsevinci, umudu, gururu 104 yasinda. Bugün çocuklarimiz için, hepimiz içinbir onur, bir cosku günü. En önemli gayemiz, dünyayi çocuklarin masumiyetiyle güzellestirmek, hayalleriyle süslemek, umutlariyla yesertmek. Onlara gözyaslariyla islanmamis bir dünya birakmak. Bu varliga kast edenlere firsat vermeden mazlum cografyalardaki yaralari sarmak, acilari dindirmek ve çocuklari yeniden güldürmek. Sizler gözlerimizin aydinligi, sevginin ve mutlulugun degerini hatirlatan en güzel hediyesiniz. Gözlerinizdeki isik ve kalplerinizdeki umut, Kastamonumuzun, Türkiyemizin ve hepimizin en büyük ilham kaynagi. Bayraminiz kutlu olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile