Gazi Üniversitesi Personeline 45 Bin Lira Promosyon

Gazi Üniversitesi Personeline 45 Bin Lira Promosyon

Gazi Üniversitesi ile Türkiye Halkbankasi arasinda imzalanan Maas Ödemeleri Protokolü ile üniversiteden maas alan her seviyede personel için 45 bin lira promosyon miktari belirlendi.

Gazi Üniversitesi ile Türkiye Halkbankasi arasinda imzalanan Maas Ödemeleri Protokolü çerçevesinde kurum personeline ait maas ödemelerinin Halkbankasi tarafindan yapilmasi hususunda anlasmaya varildi. Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Gazi Üniversitesi Rektörü ile Halkbankasi Bölge Koordinatörü Ahmet Karakas, üniversite ve sendika yöneticileri katildi.

Protokole dair Gazi Üniversitesi tarafindan yapilan açiklamada, "Mutabakat sonucunda protokolün süresinin 49 ay olmasi ve 1 Ocak 2023 itibariyla baslamasi kararlastirildi. Kurumdan maas alan her seviyede personel için 45 bin lira promosyon miktari belirlendi. 45 bin liranin 44 bin 500 lirasi 15 Ocak’ta maasini alan bütün personelin hesabina sözlesmenin imzalanmasina müteakiben 10 gün içinde yatacak. Kalan 500 lira ise personelin kredi kartlarina pesin ParafPara olarak yüklenecek. Maas hesaplarindan hesap isletim ücreti, ATM karti ve kredi karti ücreti alinmayacak. Bütün muafiyetler sadece maas hesaplarindan olacak olup, bankadaki diger hesaplari kapsamiyor. Internler ve uzmanlik için Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde bulunan yabanci uyruklu personele yönelik görüsmeler ise devam ediyor” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile