Gaziantep Autoshow Fuarı Başlıyor

Gaziantep Autoshow Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı (Gaziantep Autoshow 2011), 24 Eylül'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılımıyla açılacak.


Akort Fuarcılık tarafından, ODD Otomotiv Distibütörleri Derneği, YODER Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği ve Gaziantep Sanayi Odası'nın desteğiyle hazırlanan Gaziantep Auto Show 2011 Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı'nın tüm hazırlıkları tamamlandı. Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yarın açılışı yapılacak olan ve sektördeki en ünlü markaların son model araçlarını sergileyeceği Gaziantep Auto Show 2011 Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı'nın büyük ilgiyle karşılanmasının sevindirici olduğunu söyledi. Akkaya, açılışı 24 Eylül'de saat 15.00'te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından yapılacak ve 2 Ekim'e kadar açık kalacak fuar için Büyükşehir Belediyesi'nin önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceğini söyledi.

Gaziantep Auto Show 2011 Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı'yla bir çok ilke imza atacaklarını vurgulayan Akkaya, “Fuar boyunca her stantta ayrı ayrı etkinlikler yapılacak. Araç şovları ve test sürüşlerinin de düzenleneceği fuar, tüm otomobil tutkunlarını bir araya getirecektir. Ayrıcalıklı olan bu fuarımız, Gaziantep'te otomotiv sektörüne yeni bir ivme kazandıracak ve bunun yanı sıra çevre illerden de ziyaretçi akınına uğrayacak." dedi. Akkaya, fuarın bundan sonraki aşamasında dünyaca ünlü otomotiv firmalarının da katılımı için şimdiden harekete geçileceğini belirterek, “Gaziantep nasıl ki Ortadoğu fuarında birçok ülkeyi şehrimize getirme başarısını gösterdi ise otomotivde de tüm dünya markalarını buraya getirerek, bir ilki gerçekleştirecektir. Bundan sonraki çalışmalarımız bu yönde olacaktır." diye konuştu.

Fuara Audi, Cherry, Citroen, Dacia, DFM, Fiat, Ford, Hyundai, Isuzu, KIA, Mercedes, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota, Wolkswagen gibi otomobil, 4X4, ticari araç ve ağır vasıtalar yer alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile