Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Sahin'den Yeni Yil Mesaji

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, yeni yil dolayisiyla mesaj yayimladi.

Sahin, mesajinda, Büyüksehir Belediyesi olarak sehrin her yönden daha da ileriye götürmenin heyecani ve gayreti içerisinde olduklarini belirtti.

Kentin hedeflerine ulasmasi, modern ve yasanilabilir sehir olmasi yolunda hizmet ile yatirimlarin gelecekte de devam edecegini aktaran Sahin, "Gücümüze inanarak, karamsarliga kapilmadan, çagdas dünyayla bütünlesme yolunda yorulmadan ilerleyecegiz, Gazi sehrimizi her kulvarda hak ettigi yere tasiyacagiz." ifadelerini kullandi.

Sahin, ulusal ve uluslararasi birçok basari elde ettiklerine isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Degisim, dönüsüm ve inovasyonu, istiklalimizi ve istikbalimizi güvence altina alabilmemizin en önemli unsurlarindan biri olarak görüyoruz. Bunun için de her zaman oldugu gibi, önümüzdeki yil da vatandas odakli, verimlilik esasli, sosyal belediyecilik eksenli, sürdürülebilir içerikli projelerimize, yenilerini ekleyerek sürdürmekte kararliyiz. Demokrasi ve özgürlük anlayisi, kalkinma ve refah parolasiyla 2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye'de 2023 hedeflerine hazir bir Gaziantep için imkansiz denilenleri mümkün, hayal edilenleri gerçek yapma gayretimizden asla geri adim atmayacagiz. Gaziantep modelimizi daha da ileriye tasiyacagiz. Bu azim ve kararlilikla gece gündüz çalisacagiz. Bu duygu ve düsüncelerle 2022 yilinin, milletimize ve tüm insanliga hasret ve özlem duyulan saglikli güzel günleri, baris, huzur ve mutlulugu getirmesini yürekten diliyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile