Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, Iskenderun'da Sahaya Indi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, Iskenderun'da Sahaya Indi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Hatay’in Iskenderun ilçesinde sahaya inerek çalismalara baslamisti. Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin de Iskenderun’a ge gelerek Iskenderun Belediye Baskani Mehmet Dönmez’e destek mesaji verdi.

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Iskenderun ziyaretleri çerçevesinde belediye baskani Mehmet Dönmez’i makaminda ziyaret etti. Sahin, Dönmez’e hayirli olsun dileklerinde bulunarak görevinde basarilar diledi. Sahin, Baskan Dönmez’le birlikte Iskenderun’da incelemelerde bulundu. Depremin yaralarinin sarildigi bölgeye destek amaçli Gaziantep Büyüksehir Belediye ekipleri de geçtigimiz günlerde Iskenderun’da çalismalara baslamisti.

“Eger alt yapiya müdahale etmeseydik lagim ve pis koku nedeni ile salgin hastaliklar görülebilirdi”

Iskenderun Belediye Baskani Mehmet Dönmez kentte yasanan kanalizasyon sorunlarinin çözülmesi için Gaziantep, GASKI’nin öncülügünde Konya ve Kayseri Büyüksehir belediye ekiplerinin destegiyle çalisma yürütüldügünü söyledi.

Baskan Dönmez, "Ekiplerin fedakarca çalismalari sayesinde Iskenderun alt yapisinin kisa sürede belirli noktalarda rahatlama kaydedildi. Çalismalar sonucunda ortaya konacak tespitle alt yapida hangi bölgelerde yatirim gerekecegi veya gerekmeyecegi belli olacak. Geçmis dönem Hatay Büyüksehir ekiplerinin kanalizasyon sisteminde periyodik bakim yapmadiklari üç büyüksehir uzmanlarinca tespit edildi. Fotograf ve videolarla kayit altina alindi. Eger alt yapiya müdahale etmeseydik lagim ve pis koku nedeni ile salgin hastaliklar görülebilirdi “ dedi.



“Baskan Dönmez’in Iskenderun için yeni bir baslangiç yeni bir umut oldugunu gösteriyor”

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, GASKI ekiplerinin 10 günlük süreçte ortaya güzel çalismalar çikardiklarini belirterek “Komsumuz Iskenderun ve Baskan Mehmet Dönmez’in yanindayiz ve yaninda olmaya devam edecegiz. Komsuluk kültürümüz ve inancimiz bunu gerektiriyor. Ekiplerimizi gönderdik ve on günde güzel ilerleme oldu bu çalismalar çok önemli ve bize sunu gösterdi. Dogru baskan belediye baskanimizin ne kadar dogru oldugunu bize gösteriyor ve dogru ekip ve birlikten kuvvet dogar anlayisinin Iskenderun için yeni bir baslangiç yeni bir umut oldugunu gösteriyor. Biz ekip olarak baskanimizin yanindayiz yakinindayiz. Bizden ne talep ediyor ise Gaziantep büyüksehrinin tüm imkan ve firsatlari yanindadir. Yeni dönem hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile