Gaziantep Kitap Fuari Için Geri Sayim Basladi

Gaziantep Kitap Fuari Için Geri Sayim Basladi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan (GBB) düzenlenen Türkiye’nin en büyük kitap fuari olacak Gaziantep Kitap Fuari için sayili günler kaldi.

415 yayinevine ev sahipligi yapacak fuarda katilimcilar, birbirinden degerli yüzlerce yazar ve sair ile tanisma, sohbet etme ve kitaplarini imzalatma firsati bulacak.

Türkiye ve Gaziantep için çok önemli bir degere sahip olan Hasan Celal Güzel’in anisina düzenlenen fuar 21-29 Mayis tarihlerinde ziyaretçilerine kapisini açacak. Ülke genelinde 50 üniversitenin katilim saglayacagi etkinlikte 8 farkli renkteki stantlar sayesinde okurlar sevilen yazarlarin imza stantlarina kolaylikla ulasabilecek.

Ortadogu Fuar Merkezi’nde (OFM) organize edilen fuar için Gaziantep Büyüksehir Belediyesi sehrin 3 farkli bölgesinden ücretsiz ring seferleri yapacak. Buna göre fuara katilmak isteyen vatandaslar, 15 Temmuz Demokrasi Meydani, Karatas 1. Bölge ve Gaziantep Üniversitesi’nin önünden ulasim hizmetinden faydalanabilecek.

Ücretsiz ring sefeleri sehrin 3 bölgesinden vatandasa ulasim hizmeti verecek

Bu dogrultuda 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda sabah 08.15’te yolcu alimina baslanirken fuar için son dönüs seferi 20.15 olacak. Gidis seferleri, 1 saat araliklarla düzenli sekilde saat 18.15’e kadar sürecek. Karatas 1. Bölge’den ve Gaziantep Üniversitesi önünden ise yolcu alimi, saat 09.00’da baslarken 1 saat araliklarla gidis seferleri yenilenecek ve 18.15’te son kez yolcu alimi yapilacak. Dönüs seferleri ise 09.45’te baslayacak. Ayni sekilde 1 saat araliklarla süregelecek ulasimda son dönüs seferi saat 20.00’da olacak.

Sevilen yüzlerce yazar, sair fuar boyunca okurlarini imza stantlarinda bekliyor olacak

Türkiye’de önde gelen yazarlarin yer bulacagi ve kitap tanitimlarinin yapilacagi fuara katilacak yazardan bazilari ise söyle; Ahmet Tasagil, Atilla Dorsay, Emel Engin ve Vahdettin Engin, Serhat Yabanci, Sitki Aslanhan, Tufan Gündüz, Yusuf Kaplan, Fatih Duman, Prof. Dr. Emre Alkin, Necati Demirci, Cihat Yayci, Sükrü Erbas, Mehmet Emin Yay, Bircan Yildirim, Ataol Behramoglu, Mehmet Emin Kirgil, Idris Koç, Mete Yarar, Prof. Dr. Ismail Hakki Aydin, Mustafa Karatas, Ikbal Gürpinar, Murat Akan, Sinan Yagmur, Prof. Dr. Serhat Findik, Abdurrahman Uzun, Bahadir Yenisehirlioglu, Ramazan Kurtoglu, Ozan Bodur, Ahmet Simsirgil, Nurullah Genç, Nilhan Osmanoglu, Pelin Çift, Serdar Tuncer, Nihat Hatipoglu, Savas Barkçin, Nurdan Damla, Alisan Kapaklikaya, Tolga Akpinar, Feyzullah Arslan, Tuna Kiremitçi, Mehmet Teltik, Emrah Atis, Sariye Yüksel, Varol Yasaroglu, Serpil Tuncer, Metin Önal Mengüsoglu, Ahmet Karacan, Murtaza Kamar, Resit Göngör Kalkan, Özge Mazirik Canli, Öner Çaglar, Demet Kolkiliç, Zeliha Ceritoglu, Bahattin Çelik, Mert Arik, Maral Atmaca, Mustafa Sen, Hakan Yildirim, Tugba Islekoglu, Alparslan Kar, Ahmet Ayaz, Musa Yildirim, Yasar Yiltan, Hakan Aktay, Nese Cömert, Yasar Bayraktar, Suna Arpacioglu, Gizem Akar, Ahmet Özkök.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile