Gaziantep Kolej Vakfi'nda 60. Yil Festivali Coskuyla Basladi

Gaziantep Kolej Vakfi'nda 60. Yil Festivali Coskuyla Basladi

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari 60.Yil Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Söleni ve Dansin Renkleri Gösterileri, GKV egitim kampüsünde düzenlenen açilis töreniyle start aldi. Etkinliklerin ilk gününde Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari mezunlarindan ünlü sanatçi Naz Ölçal sevenleriyle muhtesem bir konserde bulusurken etkinlik kapsaminda gün boyu bir birinden farkli çalismaya imza atildi.

1963 yilinda kurularak ülke egitimine 60 yildir büyük katkilar saglayan ve Anadolu’nun en köklü egitim çinarlari arasinda yer alan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari kurulusunun 60.yilini bir çok etkinlikle kutlarken düzenlenen muhtesem festival kutlamalari adeta taçlandirdi. Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari 60.Yil Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Söleni ve Dansin Renkleri Gösterileri GKV egitim kampüsünde düzenlenen açilis töreniyle start aldi.

Nüket Ersoy’dan anlamli kutlama mesaji

GKV 60. Yil Festivali nedeniyle bir açiklama yapan Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Nüket Ersoy, “Toplumlarin kalkinma düzeylerinin en önemli göstergeleri egitim, sanat ve kültürdür. Kurulusundan bu yana bu bilinçle hizmetlerine devam eden Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari, 60 yildir çagdas Türkiye’nin gelecegi olan gençleri akademik yönden yetistirirken, sanat ve kültür etkinlikleri ile de onlarin tam donanimini saglamaktir. Anaokulundan baslayarak liseden mezun olmalarina kadar geçen süreçte ögrencilerimizin sosyallesmesinin güçlendirilmesi için egitim hizmetlerinin sanat ve kültür yoluyla desteklenmesi temel amaçlarimizdandir. Her GKV’li ögrencinin yeteneklerini ortaya çikarmayi öz güvenlerini artirmayi, farkli kültürlerle kaynasmalarini saglamayi amaçlayan bu egitim etkinliklerimiz gelecegimizin güvencesi olan gençlerimizi yetistirmede çok önemlidir. Bu nedenle okullarimizda her yil ulusal ve uluslararasi olmak üzere pek çok etkinlik düzenlenmektedir. Kamu yararina çalisma amaciyla kurulan ve 60 yildir toplumsal sorumluluk anlayisiyla hizmet veren Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari, Gaziantep halki ile bu etkinliklerle bir kez daha bütünlesmekten büyük mutluluk duymaktadir. GKV Özel Okullari’nin kapilarini 60 yildir çok sey borçlu oldugumuz Sayin Gaziantep halkina ve kamuoyuna böylesine bir organizasyonla açmak bizleri onurlandirmaktadir. Hepiniz hos geldiniz” dedi.



Bilim senliginde yüzlerce proje görücüye çikti

GKV Özel Okullari tarafindan düzenlenen 60.yil kutlama etkinlikleri kapsaminda gerçeklestirilen Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Söleni’ni Genel Müdür Fevzi Gürsel tarafindan törenle açildi. Bir birinden farkli yüzlerce projenin yer aldigi sergide ögrenciler projeleri hakkinda katilimcilara bilgi verirken GKV Özel Okullari Genel Müdürü Fevzi Gürsel bütün projeleri inceleyerek çalismalar hakkinda ögrenciler ve danisman ögretmenlerden bilgiler aldi. Gürsel etkinlige katilan ögrencileri kutlayarak basarilar diledi.

Bahar senligi costurdu

Gaziantep Kolej Vakfi 60. Yil Festivali kapsaminda düzenlenen bahar senliginde ögrenciler gönüllerince eglenirken kültür, sanat ve sportif faaliyetlerinde doruk noktaya çiktigi kutlamalarda ögrenci velilerin açtigi stantlar da dikkat çekti. Bir birinden farkli yarisma ve gösteriler esliginde devam eden senliklerin üç gün sürecegi açiklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile