Gaziantep Konfederasyonu Kuruluyor

Türkiye Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, 3 federasyonun birleşerek, Gaziantep Konfederasyonu kuruluş işlemlerine başlandığı söyledi.

Federasyon Başkanı Özaygut, Gaziantep’i anlatmak ve yaşatmak için 3 federasyonun birleştiğini ve Gaziantep Konfederasyonunun kuruluş işlemlerine başlandığını söyledi.

Gaziantep Konfederasyonu Kuruluş işlemlerine, Gaziantep İş Adamları Federasyonu, Gaziantep Sosyal işler Federasyonu ve Türkiye Gaziantep il ve ilçe Dernekleri Federasyonlarının kurucu federasyonlar unvanıyla çalışmaları yürüttüğünü kaydetti.

Özaygut, "Bilindiği üzere kamuoyunun da yakından takip ettiği şekilde Türkiye ve Avrupa genelinde faaliyetlerin devam etmektedir.Gazi şehrimizin Gaziantep dışında sosyal, ekonomik, olarak kurumsal bir yapı ile sivil toplu kurumları nezdinde kurumsallaşmış ve halkımızla koordineli Sosyal dernekçilik anlamında faaliyetlerimizi daha kalıcı ve uzun vadede Gaziantepli hemşehrilerimiz imkanlar sunacağız kurumsal hizmetlerin daha aktif şekilde işleyeceğiz . Birlik ve beraberlik anlamında Gazi şehrimizi anlatmak ve yaşatmak için 3 federasyonun birleşmesi ile Ankara merkezli Gaziantep Konfederasyonu kuruluş işlemlerine başlamıştır. Gaziantep iş adamları federasyonu , Gaziantep Sosyal işler federasyonu ve Türkiye Gaziantep il ve ilçe dernekleri federasyonu kurucu federasyonlar olarak çalışmalara başlamıştır. Konfederasyonumuzun yapısından da anlaşılacağı gibi Hemşehri derneklerini ,sosyal dernekler ve ekonomi işleri yeni pazarlar yaratmak adına oluşturulan derneklerimizin sağlam yapısı ile Konfederasyonumuz ve yeni projelerimizle yakın zamanda faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Aynı zamanda Gaziantep iş adamlarımızın oluşturacağı Gaziantep tanıtım A.Ş firma kuruluşu ile Dünya genelinde Gaziantep ürünlerimizi kurumsal bir marka adı atında ulaştığımız her noktaya götüreceğiz" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile