Gaziantep OSB Baskani Simsek'ten 1 Mayis Mesaji

Gaziantep OSB Baskani Simsek'ten 1 Mayis Mesaji

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Baskani Cengiz Simsek, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

OSB Baskani Cengiz Simsek mesajinda, "Emek ve alin teri ile üretimin gerçeklesmesinde önemli rol oynayan ve ülke kalkinmasina önemli katki sunan tüm çalisanlarimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Gününü kutluyorum" dedi.

“Emek en yüce degerdir”

Emegin en yüce deger oldugunu ifade eden Baskan Simsek, isçi ve isverenin biri olmadan digerinden bahsedilemeyecegine de vurgu yaparak, "Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olarak 300 bini askin çalisanimizla büyük bir aileyiz. Gaziantep olarak üretim, istihdam ve ihracat alaninda elde ettigimiz basarilari çalisanlarimizla birlikte gerçeklestirdik. Hepsine emeklerinden dolayi tüm sanayicilerimiz adina tesekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

“Çalisanlarimizin mutlulugunu önemsiyoruz”

OSB çalisanlarinin çalisma ve yasam sartlarinin iyilestirilmesi için önemli projeler yürütüldügünü de hatirlatan Baskan Simsek, "Çalisanlarimizin sagligi ve mutlulugu bizim için çok önemlidir. Bu anlamda Organize Sanayi Bölgemize hastane yapilmasi, kadin çalisanlarimizin çocuklarini gönül rahatligi ile birakacagi kresin açilmasi, ulasimi kolaylastirici projelerin hayata geçirilmesi gibi çalismalarimizi çok degerli buluyoruz. Diger taraftan Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte çalisanlarimizin ev sahibi olmasi için önemli bir protokole imza attik. Insallah bu alanda da çalisanlarimizi mutlu edecek haberler vermeye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

“Çalisan haklarina saygi çok önemlidir”

Simsek, "Çalisan haklarina saygi, çagdas demokrasilerin en önemli unsurlarindandir. Çalisma hayatinin iyilestirilmesi, çalisanlarimizin refah ve mutlulugunu artiracagi gibi verimliligi artiracak, demokrasimizi de güçlendirecektir. Bu duygu ve düsüncelerimle, Türkiye için üreten, emek harcayan ve alin teri döken tüm çalisanlarimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutlar, bayram havasinda ve özgürce kutlanacak 1 Mayislar dilerim” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile