Gaziantep'te 156 STK 'Evet' Diyor

Gaziantep'te 156 STK 'Evet' Diyor

Gaziantep’te 156 sendika, dernek, vakıf ve oda bir araya gelerek kurdukları ’Evet Platformu’ ile ’Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi’ne ‘evet’ diyeceklerini duyurdu.

Şehitkamil Kongre Merkezinde bir araya gelen 156 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcisi basın açıklaması yaparak 16 Nisan’da oylanacak olan ’Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi’ne destek vermek için ’evet’ diyeceklerini açıkladı.

Gaziantep Evet Platformu adına basın açıklamasını yapan Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, "Büyümemizi, gelişmemizi engelleyen, özgürlüklerimizi kısıtlayan, geleceğimizi çalan, çatışmaları, ayrışmaları körükleyen bir sistemi dönüştürüp daha özgür ve müreffeh bir Türkiye’nin sıçrama tahtası yapmamıza az kaldı. Biz Gaziantep’te hizmet eden 156 dernek ve vakıf bir araya geldik ve bu kritik süreçte milletimizin lehine olduğuna inandığımız Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemine destek vermek amacıyla Gaziantep Evet Platformunu kurduk. Ülkemizi kalıcı istikrara kavuşturacağımıza inandığımız için Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi’ne ’evet diyoruz" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile