Gaziantep'te 60 Bin Kişiye Aşure Dağıtılacak

BüyükşŸehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla il genelinde 60 bin kişŸiye aşŸure dağŸıtmayı hedefliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilk etapta Balıklı, Alaybey Camii önü, MaanoğŸlu Parkı önü, Almacı Pazarı, HoşŸgör Kuran Kursu Külliyesi, 25 Aralık Devlet Hastanesi, Keçihane YokuşŸu, Vakıflar ve Kuran Kursları ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi önünde oluşŸturulan çadırlarda, 28 bin vatandaşŸa aşŸure dağŸıtımı gerçekleşŸtirildi.
Balıklı Parkı içindeki çadırda vatandaşŸlara aşŸure ikramı yapan Gaziantep BüyükşŸehir Belediye BaşŸkan Vekili Mehmet Durdu YetkinşŸekerci, bu mübarek ayda vatandaşŸlara aşŸure dağŸıtmanın mutluluğŸunu yaşŸadıklarını belirtti.

Hedeflerinin 5 bin kişŸi iken bir anda 60 bine kadar çıktığŸını aktaran YetkinşŸekerci, şŸunları kaydetti:
"Bu mübarek ayda vatandaşŸlarımız ile bir kez daha aşŸure ayında bir araya geldik. Bu geleneğŸi biz de devam ettirmek için kentin değŸişŸik bölgelerinde ikramlarımız devam ediyor. Tüm vatandaşŸlarımıza afiyet olsun."
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile