Gaziantep'te Açik Firin Ve Çorba Dagitim Yerleri Belli Oldu

Gaziantep’te deprem nedeniyle sicak yemek ve ekmek bulmakta zorlanan depremzedeler için ekmek çikartacak ve sicak yemek dagitacak yerler belli oldu.

Yasanan deprem felaketiinin ardindan sehirde bir çok bina hasar görürken, depremden etkilenmeyen firin, restoran ve lokantalar, hizmet vermeye basladi.

Ücretsiz hizmet verecek firin, lokanta ve restoranlarin isimleri de belli oldu. Nohutçu Metin Asta merkez subesi tarafindan Binevler Mahalesi’nde yemek dagitacak. Kasap Halil Usta Emek Mahallesi’nde saat 18’den sonra bin kisilik çorba dagitacak. Çetinkaya mevki civarinda ise Topkapi Sarayi tarafindan ücretsiz çorba ikrami gerçeklestrilecek. Kelebek restaurantta ise saat17:30 dan itibaren çorba ve makarna ikrami yapilacak. Künefe Han’da ise saat 17:00 den itibaren

4 bin kisilik çorba dagitimi gerçeklesecek. Antep Lisesi yakinlarindaki Yesemek Lokantasi, M! AVM’de Matmah Pizza’da, Çulcuoglu Et Lokantasi Emek Subesi’nde ve Gaziantep Üniversitesi yakinlarindaki Kebap Hause’de çorba ve ekmek ikrami yapilacak.

4 Organize Sanayi Sitesi’nde bulunan Altunkaya Lidersan tesislerinde se sicak yemek, kuru kumanya gibi gida ürünleri ile çocuk bezi ve islak mendil gibi ihtiyaçlarin temin edebilecek.

Açik Firinlarin listesi:

Gaziantep çarsi merkezinde Karagöz Ömeriye Cami yanindaki Yazicik Somun ve Pide firinlarinin, Karatas 1. Bölge Tahmazoglu Camii karsisindaki Özdemirler Pide firinin bugün itibariyle ekmek çikartmaya basladigi belirtilirken süreçte açik olacak firinlar ve yerleri söyle olustu:

’’60.yil Mahallesi Selçuklu genclik merkezinin yaninda Güneykent/ Çankaya ekmek firini, Mücahitler mahallesi Turgutlar pide firini, Masal park karsisinda iki firin, Batalhöyükte Cami yanindaki somun firini

Eski Dülük Caddesindeki Dursun pide firini, Cumhuriyet Huzur Taksi karsisi pide firini, 60.yil M.Fehime Ersoy yakinlarindaki Somun firini,23 Nisan mahallesi pirlanta dügün salonu ilerisindeki Pide Firini Beykent Renkli evler içindeki pide firini, Sarigüllükte masal park tramvay duragiyla 25 Aralik duragi arasinda cadde üstündeki bir somun firini, bir de pide firini, Vilayetler anaokulu karsisi ve Ömer halis demir Lisesi’nin yanindaki firin, Güvenevler mahallesi somun firini, Batikent mahallesi Erbalci camii yani Eyüp pide firini, Onkoloji 5 tepe ekmek firini, Günes Mahallesi Taskin ekmek firini, Çagdas Mahallesisindeki firin, Beylerbeyi / Beylerbeyi somun firini, Gazikent Mevlana somun firini.’’
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile