Gaziantep’te Avnet-Vektör Barkod Tanıtım Etkinliği

Gaziantep’te Avnet-Vektör Barkod Tanıtım Etkinliği

Dünyanın önde gelen çözüm odaklı dağıtım distribütörlerinden Avnet Inc.(NYSE: AVT)’nin operasyonel bir grubu olan, Avnet ve Sanko ortaklığı ile kurulan Avnet Technology Solutions Türkiye, İstanbul Çırağan Kempinski Hotel’de iş ortağı Vektör Barkod ile birlikte bir son kullanıcı etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik dünyanın lider OT/VT(Otomatik Tanıma/Veri Toplama) çözümleri üreticilerinden Motorola Solutions Türkiye’nin katılımı ve destekleri ile gerçekleşti.

Türkiye’nin önde gelen, ‘mobil teknoloji çözümleri’ şirketlerinden biri olan Vektör Barkod, Avnet ile iş birliği içerisinde gerçekleştirdiği “Vektör Tanıtım Etkinliği”nde, hedeflediği 'ihtiyaca yönelik' teknoloji çözümlerini, müşterilerine tanıttı. Etkinlikte; Motorola OT/VT(Otomatik Tanıma/Veri Toplama) ürün ve çözümleri ile ilgili güncel bilgiler paylaşılırken, katılımcılar; Vektör Barkod, Avnet, Motorola Solutions ve Quofore yetkilileri ile bir araya gelme fırsatını yakaladı.

Vektör Barkod Genel Müdürü Serdar İçağasıoğlu, açılış konuşmasında, tanıtım etkinliğinin, mobil iş alanında yeni gelişmeler ile yeni iş ortaklarının paylaşıldığı bir gün olduğunu söyledi.

İş ortaklığı yaptıkları Motorola Solutions ürünleri ve kullanım kolaylıklarını müşterilere aktararak bilgilendirici ve faydalı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten İçağasıoğlu, “Ayrıca dünya devi SFA yazılımları üreticisi olan Quofore firması ve yeni yazılım özelliklerini katılımcılara aktarma şansı bulduk. Müşterilerimizin kendi aralarında yaptığı bilgi ve tecrübe paylaşımları da önemli hedeflerimizden biriydi” dedi.

Vektör Barkod Pazarlama ve Satış Direktörü Halit Erol Şengünler’in Vektör Barkod, Motorola Solutions Türkiye Satış Müdürü Tarık Ertuğrul’un Motorola Kurumsal Mobil Çözümler hakkında sunum yaptığı etkinlik, Quofore yetkililerinin sunumu ile sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile