Gaziantep'te Bir Is Yerinde 4 Adet Sanayi Tüpü Patladi Açiklamasi Ortalik Savas Alanina Döndü

Gaziantep’te bir is yerinde 4 adet sanayi tipi tüpün patlamasi sonucu ortalik savas alanina döndü. Sans eseri ölenin olmadigi olay sonrasi iki vatandas hafif yaralandi.

Olay, sabah saat 04.00 siralarinda merkez Sehitkamil ilçesi Mevlana Mahallesi Cinderesi Mevkii’de bulunan bir is lokantada meydana geldi. Iddiaya göre, sokakta bulunan lokantaki 4 adet sanayi tipi tüp, bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle patladi.

Ortalik savas alanina döndü, bölgeye çok sayida ekip sevk edildi

Patlamanin etkisiyle ortalik savas alanina dönerken çevredeki evlerde yasayan vatandaslar olayin etkisiyle kendilerini disari atti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis, itfaiye, AFAD, UMKE ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri ise patlama sonrasi çikan yangina müdahale ederek söndürdü.

2 vatandas hafif yaralandi

Büyük korku ve panige neden olan olay sonrasi sans eseri ölen olmazken, iki vatandas hafif yaralandi. Yarali vatandaslar, olay yerinde bulunan saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Yarali vatandaslarin genel saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Hasar tespit çalismasi baslatildi

Olay sonrasi savas alanina dönen sokakta hasar gören ev ve is yerlerinde hasar tespit çalismasi yapilirken, olayla ilgili de genis çapli sorusturmanin baslatildigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile