Gaziantep'te Cinnet Getiren Sahis Dehset Saçti Açiklamasi 6 Ölü, 2 Yarali

Gaziantep'te Cinnet Getiren Sahis Dehset Saçti Açiklamasi 6 Ölü, 2 Yarali

Gaziantep’te bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren yabanci uyruklu sahis, 5 kisiyi öldürüp 2 kisiyi de yaraladiktan sonra intihar etti.

Olaylar, Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Üçoklar, Barak ve Vatan mahallelerinde meydana geldi. Iddiaya göre, psikolojik sorunlari oldugu ögrenilen Mustafa H. isimli Suriye uyruklu sahis, bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi. Cinnet getiren Mustafa H., ilk önce berberde bir sahsi, sonra bir evde de 4 sahsi silahla ates ederek öldürdü. Evdeki saldirida 2 kisi de yaralandi. Katil zanlisi sahis, daha sonra olay yerlerinden kaçarak uzaklasti. Polis ekiplerinin pesine düstügü katil zanlisi, farkli bir noktada ise kendi kafasina sikarak yasamina son verdi.

Cenazeler kimlik tespiti için adli tip morguna kaldirildi

Yasanan olaylar sonrasi yaralananlar tedavi için çesitli hastanelere kaldirilirken hayatini kaybeden ve yabanci uyruklu oldugu ögrenilen maktullerin cenazeleri ise tam kimlik tespiti için Gaziantep Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi.

Olaylarin yasandigi noktalarda polis ekiplerince genis güvenlik önlemleri alinirken sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile