Gaziantep'te Cinnet Getiren Yabanci Uyruklu Sahis 4 Arkadasini Katlederek Intihar Etti

Gaziantep’te bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren yabanci uyruklu sahis, 4 arkadasini öldürüp 2 kisiyi de yaraladiktan sonra intihar etti. Hayatini kaybedenlerin cenazeleri yapilan islemlerin ardindan yakinlarina teslim edildi.

Olaylar, Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Üçoklar, Barak ve Vatan mahallelerinde meydana geldi. Iddiaya göre, psikolojik sorunlari oldugu ögrenilen Mustafa Hidir isimli yabanci uyruklu sahis, bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi.

4 kisiyi öldürdükten sonra intihar etti

Cinnet getiren Mustafa Hidir (35) ilk önce berberde bir sahsi, sonra bir evdeki 3 sahsi silahla ates ederek öldürdü. Evdeki saldirida 2 kisi de yaralandi. Katil zanlisi, daha sonra olay yerlerinden kaçarak uzaklasti. Polis ekiplerinin pesine düstügü katil zanlisi, farkli bir noktada ise kendi kafasina sikarak intihar ett,. Olay ile ilgili inceleme baslatildi.

Cenazeler kimlik tespiti sonrasi teslim edildi

Yasanan olaylar sonrasi yaralananlar tedavi için çesitli hastanelere kaldirilirken hayatini kaybeden yabanci uyruklu sahislarin isimlerinin, Yusuf Gadban (36), Muhammed Mustafa (24), Abdullah Mustafa (22), Ahmed Nevver (29) oldugu belirlendi. Maktullerin cenazeleri Gaziantep Adli Tip Kurumu morgunda yapilan islemlerin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi. Cenazelerden 2’sinin Suriye’de, 2’sinin Kilis’te defnediecegi ögrenildi.

“Ayni mahallede kardes gibi yasiyorduk”

Arkadasi tarafindan kolundan yaralanan Münir Elhusi olay aninda yasananlari anlatti, Munir Elhusi, “Arkadaslarimizi öldüren kisi, aksam vedalasmak için bizim yanimiza geldi. Yurtdisina gidecegini söyledi.

Belki de beni bu son görüsünüz olabilir dedi ve biz de vedalastik. 5 dakika sonra silahini çikararak en basta arkadasimiz Ahmed’i vurdu. Ondan sonra Yahya’yi vurdu, sonra benim elime degdi. Aramizda hiçbir sikinti yoktu. Çocukluk arkadasimizdi ayni mahallede kardes gibi yasiyorduk” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile