Gaziantep'te Iki 'Pitbull'un Saldirdigi Çocugun Tedavisi Devam Ediyor

Gaziantep Valisi Davut Gül: 'Ailenin bundan sonraki hem tedavi hem de diger süreçlerde valilik olarak biz takip edecegiz'.

Gaziantep'te, iki "pitbull"un saldirisinda agir yaralanan çocugun tedavisi devam ediyor.

Sahinbey ilçesinde dün iki "pitbull"un saldirisinda agir yaralaninca kaldirildigi Gaziantep Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesindeki ilk müdahalenin ardindan özel hastaneye sevk edilen 4 yasindaki Asiye Ates'in tedavisi sürüyor.

Dün gece saatlerinde geçirdigi ameliyatin ardindan yogun bakim ünitesine alinan Ates'in durumunun iyiye gittigi belirtildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hidayet Arikan ve Sahinbey Kaymakami Tahir Sahin ile aileyi hastanede ziyaret etti, geçmis olsun dileklerini iletti.

Çocugun durumu hakkinda doktorlardan bilgi alan Gül, AA muhabirine, tedavi sürecinin titizlikle devam ettigini söyledi.

Devletin bütün imkanlarin seferber edildigini belirten Gül, söyle konustu:

"Hepimize geçmis olsun. Ailenin bundan sonraki hem tedavi hem de diger süreçlerde valilik olarak biz takip edecegiz. Kamuoyunda ailemize sanki baski yapildigi, baski altinda tutulduguyla ilgili bir çok sey yaziliyor ama bunlarin dogrulugu yok. Aileyle konustuk herhangi bir baski yok. Bundan sonraki süreç adliyeye intikal etmis. Saklanacak ve gizlenecek bir durum yok. Insallah tez zamanda yavrumuz sagligina kavusur."

Dün, Sahinbey ilçesi Bestepe Mahallesinde 2 "pitbull"un saldirisina ugrayan 4 yasindaki Asiye Ates, agir yaralanmisti. Olayla ilgili 6 kisi gözaltina alinmisti. Saldirgan "pitbull"lar ise Doga Koruma ve Milli Parklar Sube Müdürlügünce, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Hayvan Barinagi ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmisti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile