Gaziantep'te Mali Destek Programı Toplantısı

Gaziantep'te Mali Destek Programı Toplantısı

Gaziantep'te, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından, 2010 yılı İktisadi Gelişme Mali Destek Programı toplantısı gerçekleştirildi.

Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) yapılan toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarının, küçük ve orta büyüklükteki işletme yöneticileri katıldı. Proje hazırlama eğitiminin verildiği toplantıda açıklama yapan Proje Yönetim Birimi Başkanı Serap Özer, 2010 yılı mali destekleme programının açıklandığını söyledi. Bu kapsamda 15.5 milyon toplam finansman desteği verileceğini kaydeden Özer, "Mali destekli programların içeriği, küçük ölçekli alt yapı mali destekli programı ve iktisadi mali destekli programıdır. Bu
programda küçük ve orta büyüklükteki işletmeler proje sunabilecekler. Küçük işletmelerin proje sunumu 12 aylık bir süreçken, iktisadi mali programda ise 9 aylık bir süre ön görülmüştür" dedi. Özer, son başvuru tarihinin 3 Aralık 2010 saat 17.00'a kadar İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın merkez binasında olacağını ifade ederek dosyaları burada teslim alacaklarını başvuruların bu tarihi geçmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile