Gaziantep'te Mide Bulandiran Görüntüler

Gaziantep'te Mide Bulandiran Görüntüler

Kurban Bayrami’nin ikinci gününde kurban kesimlerinin ardindan, yol kenarlarina atilan hayvan artiklari büyük tepki topladi.

Olay, Gaziantep’in Sehitkamil ilçesine bagli Sacir Mahallesi’nde meydana geldi. Kurban kesimlerinin ardindan, yol kenarlarina atilan hayvan artiklari hem çevre kirliligine hem de halk sagligina zarar veren bir tablo olusturdu. Yasanan bu olay, Kurban Bayrami’nin manevi atmosferine gölge düsürdü ve bayram öncesinde Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz’in yaptigi uyarilara ragmen, bazi vatandaslarin bu uyarilara uymayarak yol kenarlarina deri ve sakatat ürünlerini attigi görüldü.



“Kokudan durulmuyor”

Yol kenarina atilan kurban atiklarindan çok rahatsiz oldugunu söyleyen vatandas Sevgi Son, “Bayramlasmaya gidiyoruz. Bunlarin yanindan geçiyoruz. Hastalik kapma riskimiz var. Kokudan durulmuyor burada. Burayi temiz tutmamiz lazim. Fakat insanlar evimiz kirlenmesin diye düsünüyor. O yüzden pisliklerini buraya atiyor. Bana göre burayi böyle pisleten evini de pisletiyordur. Çevreyi temiz tutmamiz gerek. Burada hastane var. Hastane içinde çok tehlikeli bir durum. Yetkililerden bu durumun önüne geçmesini istiyoruz” dedi.

Sikayetler üzerine Sehitkamil Belediyesi’ne bagli ekipler temizlik çalismalarina basladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile