Gaziantep’te Su Sporları Festivaline Yoğun İlgi

Gaziantep’te Su Sporları Festivaline Yoğun İlgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Alleben Göletin’de 2013 yılı içinde Haziran ayına kadar 7 ayrı etapta planlanan Su Sporları Festivali Dragon Kano Yarışlarında ilk altı etap tamamlandı.

Program dahilinde 7 ayrı “Su Sporları Dragon Kano Yarışları” Mart ayında Gaziantep Üniversitesi ile başlayan yarışlar, Özel Üniversiteler, Liselerarası, Büyükşehir Belediyesi Birimlerarası, Kurumlararası etapları olarak gerçekleştirildi.

Onlarca takımla, yüzlerce sporcunun yarıştığı ve eğlendiği yarışlarda takım çalışması, kurumlararası iletişimin olduğu kadar kurum içi iletişimin de güçlendirilmesi ve alternatif spor dallarının yaygınlaştırılması, ilimizde su sporlarına yönelik aktivitelerin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışlarda 2013 yılı ilkbahar etaplarının altıncısı Kurumlararası etabı bu hafta gerçekleştirildi

Özel şirketler ve STK’ların katılımı ile gerçekleşen Yarışlarda Birinciliği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ikinciliği Nefisso Kuruyemişleri takımı, üçüncülüğü ise Royal Halı takımı aldı

Yarışlarda son etap, 8-9 Haziran 2013 tarihlerinde Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda resmi kurumların, özel kuruluşlar, üniversiteler, Sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecek. Takımlar 17 kişiden oluşmakta olup, hafta içinde antrenman yapma fırsatı sağlanıyor. Yarışlara katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar, dernekler ve özel işletmeler Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Amatör Sporlar Şube Müdürlüğünün 0342 2111200 (dahili 1314) nolu telefonundan müracaat edebilecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile