Gaziantep'te Uyusturucu Tacirlerine Safak Operasyonu Açiklamasi 5 Gözalti

Gaziantep'te Uyusturucu Tacirlerine Safak Operasyonu Açiklamasi 5 Gözalti

Gaziantep’te jandarma ekiplerince uyusturucu tacirlerine yönelik yapilan safak operasyonunda 5 süpheli sahis yakalandi. Süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda çok miktarda uyusturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep Cumhuriyet Bassavciligi, Jandarma Genel Komutanligi KOM Daire Baskanligi ve Gaziantep Il Jandarma Komutanligi koordinesiyle uyusturucu madde üretimi ve ticareti yapma suçunu örgütlü olarak isledigi tespit edilen süphelilerin yakalanmasina yönelik safak operasyonu yapildi. Tespit edilen bes farkli adrese yapilan es zamanli safak operasyonunda 5 süpheli sahis yakalanarak gözaltina alindi.

5 sahistan 2’si tutuklandi

Gözaltina alinan ve yabanci uyruklu oldugu ögrenilen 5 sahistan M.B., R.S. ve A.A. isimli sahislar çikarildiklari mahkeme tarafindan adli kontrol sarti ile serbest birakilirken A.M. ve M.T. isimli sahislar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyusturucu haplari tuvalet gideri ile sakiz kutusunda saklamislar

Süphelilerin adreslerinde yapilan aramalar neticesinde bin 308 adet captagon hap, 21 gram kubar esrar, 20 gram plaka esrar, 2 adet hassas terazi, 5 cep telefonu ve 1 adet uyusturucu kullanma aparati ele geçirildi. Aramalar sirasinda tuvalet giderinde ve sakiz kutusunda zulalanmis halde uyusturucu hap bulunmasi ise dikkat çekti.

Konu ile ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile