Gaziantep'te Yagis Nedeniyle Köprülü Kavsakta 5 Araç Sular Altinda Kaldi

Gaziantep'te Yagis Nedeniyle Köprülü Kavsakta 5 Araç Sular Altinda Kaldi

Gaziantep’te etkili olan saganak nedeniyle sular altinda kalan köprülü kavsakta 1’i isçi servisi olmak üzere toplam 5 araç mahsur kaldi. Araçlarin içerisinde çaresizce bekleyen vatandaslar ise olay yerine gelen ekiplerin çalismasi sonucu kurtarildi. Sulara gömülen isçi servisi soförü ise 45 dakika süren ikna çalismalari sonucu aracini terk etti.



Gaziantep’te aksam saatlerinden itibaren etkili saganak nedeniyle kent genelinde pek çok cadde ve sokak adeta göle döndü. Yagis nedeniyle özellikle Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan D-850 karayolu ve Çimento Kavsagini tamamen su basti. Sulara gömülen köprülü kavsakta bir isçi servisi ile 4 otomobil içindeki vatandaslarla beraber mahsur kaldi.

Araçlarda mahsur kalanlari ekipler kurtardi, Isçi servisi soförü aracini terk etmek istemedi

Araçlarin mahsur kaldigi bölgeye çok sayida itfaiye, UMKE, AFAD, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, sulara gömülen araçlarda mahsur kalan vatandaslari kurtardi. Isçi servisi soförünün ise israrla ragmen aracini terk etmek istememesi dikkat çekti. Direnen soför, polis ve itfaiye ekiplerinin yaklasik 45 dakika süren ikna çalismalari sonucu aracini terk etti.

Kente yagisin gece boyunca araliklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile