Gaziantep Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünün bir haftalik operasyon bilançosunu açikladi.
Narkotimler yürüttükleri çalismalar kapsaminda elde ettikleri istihbari bilgiler üzerine çok sayida adrese operasyon düzenledi.
Zehir tacirlerine bir hafta içerisinde ciddi darbe vuran Narkotimler, 147 kisiyi gözaltina aldi.
Müdürlükten yapilan yazili açiklamada 24 Ocak ile 30 Ocak tarihleri arasinda yapilan operasyonlarda 2 kilo 577 gram eroin, 914 gram bonzai, 504 uyusturucu hap, 314 gram metamfetamin, 224 gram esrar, bir tabanca ve tüfek ele geçirildigi aktarildi.
Operasyonlarda gözaltina alinan 147 süpheliden 10’u tutuklandi.
Gaziantep'te Zehir Tacirlerine Darbe Açiklamasi 147 Gözalti
Gaziantep’te Narkotim’lerin son bir hafta içerisinde gerçeklestirdigi operasyonlarda uyusturucu saticilari büyük darbe aldi. Operasyonlarda yüklü miktarda uyusturucu madde ele geçirilirken 147 kisi gözaltina alindi.



















