Gaziantep'teki Depo Yangini 6 Saatte Kontrol Altina Alindi

Gaziantep'teki Depo Yangini 6 Saatte Kontrol Altina Alindi

Gaziantep’te tekne malzemelerinin bulundugu bir depoda çikan yangin 6 saatte kontrol altina alinabildi. 120 kisilik itfaiye ekibinin müdahale ettigi yangini söndürebilmek için yaklasik bin 500 ton su kullanilirken 5 tonda köpük kullanildi.



Gaziantep’in merkez Sahinbey ilçesine bagli Sarisalkim Mahallesi’nde tekne malzemeleri ile dolu olan depoda çikan yangin itfaiye ekiplerinin 6 saatlik ugrasi sonucunda kontrol altina alindi. Gaziantep Itfaiyesinin 120 kisilik ekiple müdahale ettigi yangini söndürebilmek için yaklasik bin 500 ton su kullanilirken 5 tonda köpük kullanildi. Yanginda depoda tamamen küle dönerken içinde bulunan malzemeler de kullanilamaz hale geldi. Ekipler yangina daha rahat müdahale edebilmek için deponun çevresinde bulunan istinat duvarini yikti. Deponun çevre duvarlarinin yikilmasi üzerine sönen malzemelerin tekrardan alev almamasi için üzerlerine is makineleri ile kum döküldü.

Sogutma çalismasi sürüyor

Söndürülen bölgede tekrardan bir yangin yasanmasi ihtimaline karsi itfaiye ekiplerinin sogutma çalismalari sürüyor. Sogutma çalismalariyla birlikte depodan yükselen dumanlarda ise azalma yasandi. Saglik ekiplerinin tedbir amaciyla bölgede bekleyisi sürerken jandarma ise yangin alaninda patlama yasanmasi ihtimalinden dolayi yanan depoya kimseyi yaklastirmiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile