Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şanlıurfa - Şanlıurfa'da halk müziği konseri verildi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Belediyesi Konservatuarı bünyesindeki Türk halk müziği topluluğu tarafından belediye kongre ve nikah salonunda "Can özünden türküler" adlı konser verildi.

Konserde Bakır Karadağlı şefliğinde solo ve koro 25 eser seslendirildi.

Konseri Belediye Başkan vekili Fevzi Yücetepe ile vatandaşlar izledi.

-Yazlık sinema ve park konserleri başlıyor

Şanlıurfa Belediyesince yazlık sinema uygulaması ve park konsberleri etkinliği yapılacak.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, 7 Haziran-7 Temmuz'da Refahiye Mahallesi'nde bulanan Fatih Sultan Mehmet Parkında gerçekleşecek etkinlik kapsamında hafta sonları 20.30 'da yazlık sinema gösterimi yapılacak. Program kapsamında çeşitli parklarda sıra gecesi konserleri yapılacak.

Sinema gösterimlerinde nostalji filmlere ağırlık verilecek.

-Kanala değil havuza projesi

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince yürütülen "Kanala değil havuza" projesi tanıltıldı.

Karakoyun Köyü Orta Okulunda gerçekleştirilen toplantıda, öğrencilere slayt gösterisi eşliğinde proje hakkında bilgi verildi.

Görevliler, boğulma vakalarının en fazla sulama kanallarında görüldüğünü belirterek, çocuklardan bu kanallarda yüzmemelerini istedi.

-Gönüllü İngilizce kursu

İçel Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitim gören Betül Ökenek, tatilini geçirmek için geldiği memleketi Siverek'te gönüllü olarak kadınlara İngilizce kursu veriyor.

SODES kapsamında faaliyet yürüten kadın merkezinde 20 kursiyere eğitim veren Ökenek, merkezde eğitim gören kadınlara haftada 2 saat İngilizce öğretiyor.

Ökenek, sıkıcı olmaması için film, oyun ve ses kayıtlarıyla verdiği eğitim sayesinde kendisinin de İngilizce'yi unutmadığını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile