Gaziantep'ten Sel Felaketinin Yasandigi Illere 2 Tir Yardim

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) üyeleri, sel felaketinin yasandigi Kastamonu, Sinop ve Bartin'daki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere topladigi 2 tir yardimi afet bölgesine gönderdi.

GSO Baskani Adnan Ünverdi, yazili açiklamasinda, Gazianteplilerin her zaman böylesi zor zamanlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalistigini belirtti.

Gaziantep'ten afet bölgeleri için destek kampanyasi baslatildigini ve bu noktada GSO olarak hemen harekete geçtiklerini aktaran Ünverdi, "Ülke ve millet olarak böylesi günlerde hepimizin birlik ve beraberlik içinde olmasi gerekiyor. Biz de bunun geregi olarak hemen organize olduk ve içerisinde yardim malzemelerin oldugu TIR’lari afet bölgesindeki kardeslerimize gönderdik." ifadelerini kullandi.

Bundan sonraki süreçte de ne gerekiyorsa yapmaya hazir olduklarini anlatan Ünverdi, sunlari kaydetti:

"Üyelerimizle irtibata geçerek öncelikli ihtiyaçlar olan gida, temizlik, hijyen, giyim, hali, ayakkabi, bot ve çizme gibi malzemeleri tedarik ettik. Valiligimiz himayesinde yapilan organizasyonla tirlari gönderdik. Bu güzel organizasyona öncülük eden Sayin Valimiz Davut Gül'e, Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Fatma Sahin'e, AFAD'a, bütün üyelerimize, firmalarimiza ve emegi olan herkese cani gönülden tesekkür ediyorum. Allah kendilerinden razi olsun."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile