Gaziantep Üniversitesi'nden İznik İlköğretim Okulu'na Yardım

Gaziantep Üniversitesi'nden İznik İlköğretim Okulu'na Yardım

Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projesi'nde (TDP) ve Topluma Hizmet Uygulamaları (THU) kapsamında Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, Besni İznik İlköğretim Okulu'na; kitaplık, okul boyası, çocuk hikayeleri, giyecek, oyun topları, kırtasiye gibi çeşitli ihtiyaç malzemeleri desteği sağladı.

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Bozkurt koordinatörlüğünde köye gelen üniversite öğrencileri, İznik okulundaki minik öğrencilerle güzel vakit geçirdiler. Ziyaret kapsamında köye gelen Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Koç, projenin çok anlamlı olduğunu ve malzemelerin gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere ulaştığını görmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi. Yardım getiren heyete Besni tavası ikram edildi. Ziyarette, Okul Aile Birliği Başkanı Beytullah Eles ve İznik İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü Durgut, bu duyarlı davranıştan ve yapılan yardımlardan dolayı Gaziantep Üniversitesi öğretim üyeleri ile öğrencilerine şükranlarını ilettiler.

Şükrü Durgut, proje kapsamında bu yıl yine Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nden Doç. Dr. Zeynel Özlü, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şahin ve Eğitim Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Ali Bozkurt koordinatörlüğünde Besni ilçesinin Şambayat Çok Programlı Lisesi, Çakırhöyük (Keysun) Lisesi, Karnacık İlköğretim Okulu ve Yoldüzü İlköğretim Okulu'na çeşitli dokümantasyon desteği sağlandığını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile