Gaziantep Üniversitesi'ne Kalite Ödülü

Gaziantep Üniversitesi'ne Kalite Ödülü

Yüksekögretim Kalite Kurulu Ögrenci Komisyonu tarafindan 2022 Kalite Ögrenci Topluluklari Zirvesi’ne (KATO 22) Gaziantep Üniversitesini (GAÜN) temsilen Genç Kalite Toplulugu katilarak “En Paydas Kalite Toplulugu” ödülünü aldi.

Yüksekögretim ögrencilerinin kalite güvencesi süreçlerine nitelikli katiliminin ve kalite ögrenci topluluklari arasindaki etkilesimin arttirilmasi, topluluklarin is birligi yapmalarina olanak saglanmasi, yapilacak çalismalar ile üniversitelerin iç kalite güvencesi sistemlerinin gelisimine katki sunulmasi amaciyla düzenlenen zirve, Yüksekögretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Ögrenci Komisyonu koordinatörlügünde gerçeklestirildi.

Yüksekögretimde kalite güvencesi çalismalarina yönelik Türkiye’de ilk kez düzenlenen zirve, Ege Üniversitesi (EÜ) ev sahipliginde gerçeklestirildi.

73 Farkli üniversiteden 53 kalite toplulugu içinde yer alan toplam 247 ögrencinin katildigi zirvenin açilis konusmalarini YÖKAK Baskani Prof. Dr. Muhsin Kar ile EÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cemil Gürgün yapti.

Prof. Dr. Özaydin’a ziyaret

Gaziantep Üniversitesini Genç Kalite Toplulugu (GAÜN GENÇKAL) Akademik Danismani Ögr. Gör. Gaye Ayrancioglu, GAÜN Kalite Güvence Birim Koordinatörü Ögr. Gör. Derya Özçaliskan, Kalite Toplulugu Kurucu Baskani Hatice Kübra Erdogan ve topluluk kurul üyeleri GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydin’i makaminda ziyaret ederek, basarilarini Rektör Prof. Dr. Özaydin ile paylasti.

Rektör Prof. Dr. Özaydin Genç Kalite Toplulugu ögrencilerini Gaziantep Üniversitesi olarak her zaman desteklediklerini belirtirken, kalite süreçlerinde ögrenci katiliminin önemine dikkat çekti. Ödülün hak edilen bir ödül oldugunu ifade ederken tüm toplulugu tebrik ederek basarilar diledi. Kalitenin süreklilik oldugu zaman daha basarili oldugunu ifade eden Prof. Dr. Özaydin, elde edilen basari sürdürülürse gerçek basari oldugunu ve Genç Kalite Toplulugunun elde ettigi basari ile yüklendigi misyonu daha da gelistireceklerini temenni ettigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile