Gaziantep Valisi Ata'dan Açıklama

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Anadolu Ajansı'nın kurulduğu tarihten beri aynı özveriyle çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Ata, AA'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'e kutlama mesajı gönderdi.

Ata, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini ve haklı davasını tüm dünyaya ilan etmek, bu uğurda Anadolu'da milli bir bilinç oluşturmak amacıyla 6 Nisan 1920'de Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk tarafından kıt imkanlarla ve çok zor bir dönemde kurulmuş olan AA'nın, kurulduğu tarihten beri aynı özveriyle çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Ata, mesajında şunlara yer verdi:

''AA'nın, günümüzde hızla gelişen bilişim ve teknoloji hızına paralel bir gelişmeyle ve yayın hayatına başladığı ilk günkü heyecan ve azimle, bugüne kadar devam ettirdiği ve gelecekte de etkin bir şekilde devam edeceğine inandığımız, çağdaş ve objektif habercilik anlayışı çizgisini, son derece modern teknoloji imkanlarıyla, ulusal ve uluslararası alanda sahip olduğu geniş bir haber ağı ile birleştirerek elde ettiği gerçekleri kamuoyuna sunmaya devam edeceğine hiç kimsenin kuşkusu bulunmamaktadır. Üstlendiği misyonun ağırlığı ve bilincinde görev yapan AA'nın 92. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, AA ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve şükranla anıyor, Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Öztürk ve Anadolu Ajansı çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.''
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile