Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler Odasi Yeni Binasi Hizmete Açildi

Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler Odasi Yeni Binasi Hizmete Açildi

Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler Odasi’nin yeni hizmet binasi düzenlenen törenle hizmete açildi.

Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler Odasi’nin Sehitkamil ilçesi Pancarli Mahallesi’nde yapimi tamamlanan yeni hizmet binasi düzenlenen törenle açildi. Açilis törenine SANKO Holding Onursal Baskani Abdulkadir Konukoglu, Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler Odasi Baskani Tekin Alpay, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler ve Yeminli Mali Müsavirler Odalari Birligi Genel Baskani Emre Kartaloglu, Sehitkamil Kaymakami Ömer Hilmi Yamli, kent yöneticileri ve sektör temsilcileri katildi.



Açilis töreninde konusan Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler Odasi Baskani Tekin Alpay, "Üyelerimizin mesleki konularda bir birleriyle iletisimlerinin sürdürülmesi ve fiziki ortamda bir arada bulunarak fikir alisverisi yapabilmeleri, mesleki egitimleri konusunda saglik ve modern bir ortama kavusabilmeleri için son derece kisitli imkanlarla bir hizmet binasi insaatina baslamis ve bitirmis olmanin hakli gururunu yasiyoruz. Yemin mali müsavirlerin bir araya geldigi bu oda, sehrimizin finansal alanda daha da güçlenmesine imkan saglayacak ve mesleki dayanismayi güçlendirecektir. Gaziantep’in ekonomik kalkinmasina destek olacak mali açidan güçlü ve güvenilir bir kurumun açilisini gerçeklestiriyoruz. Bu yeni baslangicin üyelerimize ce sehrimize hayirli olmasini diliyorum" dedi.



Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler ve Yeminli Mali Müsavirler Odalari Birligi Genel Baskani Emre Kartaloglu, "Burada gerçekten çok büyük bir emek var. Çok büyük bir hizmet var. Bu önemli hizmet nedeniyle bu güne kadar Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler odamizda görev tüm meslektaslarimiza ve kurul üyelerine tesekkür ediyoruz. En büyük tesekkürü de nihayete erdiren hak ediyor. Bu nedenle oda baskanimiz Tekin Alpay’a sonsuz tesekkürlerimizi sunuyoruz" diye konustu.

Konusmalarin ardindan protokol üyelerinin katilimiyla kurdele kesimi yapilarak Gaziantep Yeminli Mali Müsavirler Odasi’nin yeni hizmet binasi hizmete açildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile