Gaziantepli İhh Gönüllüleri Afrika Yolcusu

Gaziantepli İhh Gönüllüleri Afrika Yolcusu

İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu üyesi Remzi Yılmaz 2 İHH gönüllüsünün kurban organizasyonu için Afrika'ya gideceklerini söyledi.

Dernek binasında, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Yılmaz ve İdris Tekin ile birlikte Kurban Bayramı programı ile ilgili basın açıklaması yapan Remzi Yılmaz, İHH'nın 19 yıldan beri 125 ülkede ve Türkiye'de hayırseverlerin katkısıyla yardımları sürdürdüğünü ifade etti. Bu bayramda da ihtiyaç sahiplerine ulaşarak paylaşmanın ve yakınlaşmanın mutluluğunu yaşayacaklarını kaydeden Yılmaz, "1993 yılında bir grup hayırseverin el ele vermesiyle ilk kurban çalışmamızı gerçekleştirmiştik. Bir ülkeden başlayan
çalışmamız, bugün 125 ülkeye ulaştı. Çaldığımız kapılar, yeni dünyalara açıldı. Umutla bekleyen başka diyarların var olduğunu duydukça heybemizde ne varsa, veren elden ne aldıysak ait oldukları yerlere ulaştırdık. Ulaştırmaya da devam ediyoruz" dedi.
Uzakdoğu'dan Latin Amerika'ya, Afrika'ya, Balkanlara kadar dünyanın farklı bölgelerindeki yetimlerle birlikte olacaklarını dile getiren Yılmaz, "Bayramlık elbise ve kırtasiye dağıtımlarında bulunarak ayak bastığımız topraklardan tebessüm kareleri, yeni gülen yüzler getirmeye çalışacağız. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da şehrimizden İHH'nın kurban faaliyetlerinde bulunmak üzere Gaziantep'ten temsilciler olacak. Yönetim Kurulu üyelerimizden Remzi Yılmaz, Burkina Faso'da, Yine İHH gönüllülerinden Mehmet
Ceydeliler ise Senagal'de Kurban faaliyelerinde bulunacak" diye konuştu.
İHH aracılığıyla kurbanını yurt dışında kestirmek isteyen vatandaşlara seslenen Yılmaz, "Kuveyt Türk, Albaraka , Ziraat Bankası, Vakıf bank, Türkiye Finans bankalarında açılan hesap numaralarımıza, ayrıca 1605451 nolu posta çeki hesap numaramıza kurban bağışlarını yapabilirler. Şimdiden İnsanlık adına Tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile