Gaziantepliler, Erikçe Macera Parki'nda Sira Disi Etkinliklerle Keyifli Vakit Geçiriyor

Gaziantepliler, Erikçe Macera Parki'nda Sira Disi Etkinliklerle Keyifli Vakit Geçiriyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan Erikçe Ormani’nda kurulan macera parki, yil içerisinde çesitli aktivitelerle vatandaslarin keyifli vakit geçirmesini sagliyor.

Kampa gelen vatandaslara, ilk etapta kamp liderleri esliginde etkinlik hakkinda bilgi verilerek, alani tanimak amaciyla oryantasyon egitimi veriliyor. Kamp alaninda geleneksel oyunlarin yani sira okçuluk, tirmanma, bisiklet, yüksek aktivite parkurlari, voleybol, futbol ve ip parkuru gibi etkinliklerle gelen ziyaretçilerin stres atmasi ve zihinlerini bosaltmasi amaçlaniyor.

Doga içinde egitmenlerin kontrolünde gerçeklestirilen oyunlarda merdivenler araciligiyla ulasimin saglandigi yüksek aktivite parkurlarinda ziyaretçiler, engelleri asiyor, kimi zaman da ok atarak hedefleri vurmaya çalisiyor. Kampta sosyal sorumluluk ve farkindalik olusturularak toplumda örnek teskil etmesini hedefleyen büyüksehir, kamp süresince dogayla iç içe yasam süren ziyaretçilerle orman arazilerinde temizlik faaliyeti de yürütüyor.

Yil içerisinde yetiskinlere ve ögrencilere hizmet veren Erikçe Macera Parki’nda yer almak isteyenler, Büyüksehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden basvurularini yapabiliyor.

15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasinda, kamp sürecindeki sira disi etkinliklere, aileler de katilim saglayabiliyor. Bunun yaninda her hafta sonu ailelerin basvuru yapabilecegi kampa, hafta içinde de 8-15 yas araligindaki çocuklar için 1 gece 2 gün olacak sekilde yatili kamplar hazirlaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile