Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izle

Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izle. Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izleyin. Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izlemek için tıklayınız. İşte Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izle...

Sivasspor Trabzonspor maçı Lig TV izle - canlı maç izle. Sivasspor Trabzonspor maçı Lig TV izle- canlı maç izleyin. Sivasspor Trabzonspor maçı Lig TV izle (Justin Tv izle) - canlı maç izlemek için tıklayınız. İşte Sivasspor Trabzonspor maçı Lig TV izle(Justin Tv canlı izle)- canlı maç izle. Lig TV (Justin Tv canlı maç izle) izle. Lig TV canlı izle. Canlı maç izle. Canlı maçı izle. Lig TV canlı izle. Justin tv izle.Canlı maç izle

Ligde yaptığı son 4 maçta galibiyete hasret kalan Sivasspor, Trabzonspor'u yenerek bu hasretini noktalamak istiyor. Oynadığı iyi futbola rağmen istediği sonuçları alayamayan Sivasspor ise sahasında Trabzonspor'u yenerek ikinci yarıdaki ilk galibiyetini almak istiyor.Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, şampiyonluğu kovalayan Trabzonspor'u bugün saat 16.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda konuk edecek

Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izle SİVASSPOR - TRABZONSPOR MAÇI ( CANLI ANLATIM - LİG TV CANLI İZLE) - TIKLA

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gaziantepspor, Galatasaray'ı uzun süre sarı-kırmızılı takımın kadrosuna katmak için uğraştığı ancak daha sonra Gaziantepspor'a transfer olan gurbetçi oyuncusu Cenk'in golleriyle devirdi.

Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izleMAÇIN ÖZETİNİ İZLEYİN

Gaziantepspor Galatasaray kupa maçı özeti izle- TRT 1 izleMAÇIN KARELERİNİ İZLEYİN


Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gaziantepspor evinde, Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona eren mücadelede Gaziantep'e galibiyeti getiren goller 17 ve 78. dakikalarda Cenk Tosun ile 67. dakikada El Yasa'dan gelirken, Galatasaray'ın golleri 38. dakikada Kazım ve 63. dakikada Stancu'dan geldi.

Gaziantepspor bu galibiyetle rövanş öncesinde avantajı eline geçirdi. Maça damga vuran isim ise Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan ancak daha sonra sürpriz bir şekilde Gaziantepspor ile anlaşan gurbetçi oyuncu Cenk Tosun oldu. Cenk attığı iki golün yanı sıra ortaya koyduğu futbolla da büyük beğeni kazandı.

Tolunay Kafkas da çalıştırdığı takımlarla Galatasaray'a karşı da ilk galibiyetin almış oldu.

Bu maçın rövanşı 2 veya 3 Mart'ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak.

CENK'İN İLK GOLÜ CİM BOM'A...
Transfer döneminde Galatasaray'a da transfer olacağı iddia edilen Cenk Tosun, Gaziantepspor formasıyla ilk golünü Galatasaray'a attı. 17. dakikada gelişen atakta, Popov sağ kanattan ceza sahasına girdi, içeride bekleyen Cenk'e yerden pasını gönderdi. Cenk hızlı gelen topu sol ayağının içiyle yaptığı vuruşla ağlara gönderdi. 1-0.

KAZIM ISRAR ETTİ GOLÜ ATTI...
Galatasaray'ın en faydalı transferlerinden biri olarak gösterilen Kazım Kazım, Gaziantep deplasmanında takımına beraberliği getiren isim oldu. 38. dakikada Harry Kewell'ın baskısı sarı-kırmızılılara topu kazandırdı. Kewell, sol kanattaki Culio'ya pasını gönderdi. Dip çizgiye inen Arjantinli oyuncu, ceza sahasına iyi bir orta yaptı, Kazım'ın kafa vuruşu kaleciden döndü, dönen topu Kazım birkez daha kafasıyla boş kaleye gönderdi. 1-1.

STANCU'DAN ÇOK ŞIK BİR GOL..
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Stancu çok şık bir gole imza attı. 63. dakikada Mustafa Sarp'ın pasıyla Antep ceza sahası önünde topla buluşan Stancu, sağ ayağının içiyle çok şık bir plase vuruş yaptı ve top köşeden ağlarla buluştu. 1-2.

BİR GÜZEL GOL DE EL YASA'DAN...
Gaziantep savunmasının nemli isimlerinden El Yasa, takımının ikinci golünü 67. dakikada attı. Ev sahibi takımın sol kanattan kullandığı kornerde, savunmadan seken topu iyi takip eden El Yasa, ceza sahası içine düşen topa ayağının içiyle çok iyi vurdu ve üst direğin hemen dibinden ağlara gitti. 2-2.

CENK TOSUN DURMUYOR...
Geceye damga vuran isim Gaziantepspor'un yeni transferi Cenk Tosun oldu. Genç oyuncu, 78. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını galibiyete taşıyan gole imza attı. Hızlı gelişen atakta, Cenk, Sosa'dan aldığı topu çok iyi kontrol etti. Ceza sahasına girmeden önündeki rakibine rağman sağ ayağıyla yerden çok sert vurdu ve topu köşeden ağlara gönderdi. 3-2.
MÜTHİŞ BİR MÜCADELE...
Gaziantepspor ile Galatasaray arasında oynanan mücadele tam anlamıyla nefesleri kesti. Yüksek tempoda oynanan ve tam 5 golün atıldığı maçta iki takım da son derece iyi mücadele etti. Temponun sürekli yüksek olduğu maçta yetenekli ayaklar klaslarını gösterdi. Atılan birbirinden güzel gollerin yanı sıra, iyi atak organizasyonları da seyir zevkini yükseltti.

Maça hızlı başlayan Gaziantepspor ilk golü bulan taraf oldu. Galatasaray ilk yarının son bölümüne doğru ataklarını sıklaştırdı, Tolunay Kafkas takımını ileriye çıkarmak için uğraşsa da bunda başarılı olamadı ve sarı-kırmızılı takımın beraberlik golü geldi. İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf ise konuk ekip Galatasaray'dı. Sarı-kırmızılılar Stanucu'nun şık golüyle üstünlüğü ele geçirdi ancak bu sevinci çok kısa sürdü. Gaziantepspor, ikinci golü yedikten sonra rakip kalede çok etkili oldu. Yalnızca dört dakika sonra beraberliği bulan Gaziantepspor baskısını da arttırdı ve üçüncü golü de genç oyuncsu Cenk ile bularak çok önemli bir galibiyete uzandı.

BAROS İKİNCİ YARIDA...
Galatasaray'da ise Hagi, sakatlığı geçen Milan Baros'u yedekler arasında tuttu. Hagi, Çek yıldızını 69. dakikada Kazım Kazım'ın yerine oyuna sürdü. Milli Takım'dan dönen Kewell ve Neill'e ilk ise 11'de görev yaptı.

Bunun yanı sıra sakatlığı devam eden Arda, Pino, Gökhan Zan, Çağlar ve Barış ile cezalı olan Ayhan da bu maçta forma giyemedi.

CENK TOSUN İLK 11'DE...
Gaziantepspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas, kadroda çok fazla sürprize gitmedi. Yalnız yeni transfer olan Cenk Tosun'a forma şansı verdi. Cezalı futbolcusu bulunmayan Gaziantepspor'da ise sakat olan Serdar Kurtuluş kadroda yer almadı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
Galatasaray maça daha atak başladı. 4. dakikada, Culio'nun derinlemesine pasıyla soldan ceza sahasına giren Kewell'ın açısı kaybolunca topu Culio'ya aktardı, bu oyuncunun ortasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
9. dakikada, soldan süratle dripling yapan Olcan Adın, Murat Ceylan'ın pasıyla topla ceza sahasına girdi, vuruşunda Zapata meşin yuvarlağı kontrol etti.
Gaziantepspor aradığı golü 17. dakikada buldu. Galatasaray ceza sahasına sağa açılan topu Popov bekletmeden içeriye gönderdi, altıpasın hemen gerisinde müsait durumda bulunan Cenk Tosun plase vuruşla kaleci Zapata'nın solundan topu filelerle buluşturdu: 1-0.
25. dakikada, gelişen Gaziantepspor atağında rakibinden baskı ile topu kapan Cenk Tosun, uzak mesafeden çok sert vurdu, top Zapata'dan döndü, tehlikeyi defans uzaklaştırdı.
29. dakikada, Gaziantepspor'un kazandığı serbest atışı Wagner kullandı. Arka direğe giden topu Yalçın kafayla içeri çevirdi, topu göğsüyle kontrol eden Cenk Tosun'un şık rövaşata vuruşu az farkla üstten auta gitti.
31. dakikada, sağdan kullanılan serbest atışta, arka direğe doğru giden topu Lorik Cana kafayla içeri doldurdu, Gaziantepspor savunması Kazım'dan önce kafayı vurarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
38. dakikada, Galatasaray beraberliği yakaladı. Kewell'ın pasıyla soldan atağı sürükleyen Culio, çizgiye indiği anda zor pozisyonda ortasını yaptı. Kazım'ın kafa vuruşunu Karcemarskas çıkardı, boşta kalan meşin yuvarlağa bir kez daha kafayı vuran Kazım, boş kaleye topu gönderdi: 1-1.
Başka pozisyon olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada, gelişen Galatasaray kontratağında, Stancu'nun pasıyla sağdan ceza sahasına giren Kazım'ın vuruşu üstten auta gitti.
55. dakikada, Popov sağdan şık hareketlerle ceza alanına kadar sokuldu, içeri kestiği topla buluşan Olcan Adın, Murat Ceylan'a aktardı, bu oyuncunun vuruşunda top auta gitti.
57. dakikada, Cenk Tosun'un tek pasıyla sağdan çizgiye kadar inen Popov, Hakan'ı oyundan düşürdü, sonra altıpastaki Olcan Adın'a pasını verdi, bu oyuncunun dönerek yaptığı vuruş soldaki Wagner'e giderken, pas girişiminde araya Sabri girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
63. dakikada Galatasaray Stancu'nun golüyle öne geçti. Sağdan atağa katılan Mustafa Sarp'ın geriye doğru çıkardığı topu hafif çapraz pozisyonda kontrol eden Stancu'nun güzel vuruşu köşeden ağlara gitti: 1-2.
Stancu sarı-kırmızılı forma altında ilk golüne imza attı.
66. dakikada Lorik Cana'dan sıyrılan Wagner'in ceza sahası yayı civarından çektiği sert şutu Zapata ilk hamlede sektirirken, ikinci hamlede topu kontrol etti.
67. dakikada, Gaziantepspor beraberliği yakaladı. Soldan kullanılan köşe atışında ön direğe doğru gelen topu Lucas Neill kafayla uzaklaştırmak istedi, penaltı noktasına doğru gelen meşin yuvarlağa Elyasa çok güzel vurdu, üst direğe çarpan top ağlarla buluştu: 2-2.
78. dakikada Gaziantepspor yeni transferi Cenk Tosun'un attığı ikinci golle bir kez daha öne geçti. Sosa'nın uzun pasını ceza sahası çizgisinde çok güzel kontrol eden Cenk Tosun, Servet'ten sıyrıldıktan sonra topu sert bir vuruşla alt köşeye gönderdi ve maçtaki ikinci golüne imza attı: 3-2.
81. dakikada, Popov'ın pasıyla soldan ceza sahasına giren Sosa'nın vuruşu Zapata'nın altından ağlara gitti, ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.
90. dakikada, Galatasaray savunmasının arasına atılan uzun pasa hareketlenen Sosa, Zapata ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı, hakem korner kararı verince Gaziantepsporlu futbolcular itiraz etti.
Karşılaşma Gaziantepspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Özgür Yankaya, Volkan Narinç, Asım Yusuf Öz
Gaziantepspor: Karcemarskas, Yalçın, Elyasa, Murat Ceylan, Ivan De Souza (Dk. 71 Şenol Can), Zurita, Dany Nounkeu, Cenk Tosun, Wagner, Olcan Adın (Dk. 71 Sosa), Popov
Galatasaray: Zapata, Lucas Neill, Lorik Cana, Servet Çetin, Hakan Balta, Yekta (Dk. 46 Mustafa Sarp), Culio, Stancu, Sabri, Kazım (Dk. 69 Milan Baros), Kewell (Dk. 64 Aydın)
Goller: Dk. 17 ve 78 Cenk Tosun, Dk. 67 Elyasa (Gaziantepspor), Dk. 38 Kazım, Dk. 63 Stancu (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 14 Murat Ceylan, Dk. 41 Wagner, Dk. 79 Elyasa, Dk. 86 Şenol Can (Gaziantepspor), Dk. 14 Stancu (Galatasaray)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile