Gaziantepspor, Sivasspor deplasmanına Başkan Kızıl için çıkacak

Gaziantepspor, hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçından 3 puan alarak, Başkan İbrahim Kızıl'a moral vermek istiyor.

Hafta başında yüksek tan

Gaziantepspor, hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçından 3 puan alarak, Başkan İbrahim Kızıl'a moral vermek istiyor.

Hafta başında yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın rahatsızlığı dolayısıyla Eskişehirspor karşısında alınan 3 puana sevinemeyen kırmızı-siyahlılar, bu haftaki maça Başkan İbrahim Kızıl için çıkacak.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Sivasspor deplasmanından 3 puan alarak, Başkan Kızıl'ı mutlu etmek istediklerini söyledi.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivaspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürüyor.

Güneydoğu temsilcisi antrenmana, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde kontrol pas çalışması ve iki kaleli oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Hafif sakatlıkları bulunan Emre Güngör ve Yalçın Ayhan sahada fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaparken, kaleci Mahmut Bezgin takımdan ayrı salonda çalıştı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas yaptığı açıklamada, Başkan İbrahim Kızıl'ın rahatsızlığının takımı derinden üzdüğünü, bu nedenle Eskişehirspor galibiyetine sevinemediklerini ifade etti. Kafkas, iyi bir takım olduklarını, oyun anlamında ufak tefek sorunları olduğunu kaydetti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bunları aştığımız zaman neler yapabileceğimizi daha önce göstermiştik, sadece sonuca yansıtamamıştık." dedi.

"HER TAKIM KENDİ İÇİNDE PROBLEMLER YAŞIYOR"

Bu haftada Eskişehirspor ile aynı ölçü olan Sivasspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kafkas, rakiplerinin de durumunun biraz sıkıntılı olduğunu ifade etti. Lige bakıldığında her takımın kendi içinde problemler yaşadığına dikkat çeken genç teknik adam, büyük takımlarında buna dâhil olduğunu dile getirdi. Kafkas, şöyle konuştu: "Bursaspor ve Beşiktaş'ın dışındaki bütün takımlarda sıkıntı var. Zaman içerisinde biz hedeflediğimiz yere ulaşacağız. Ligi çok iyi bir yerde bitireceğiz. Hedefimizden uzaklaşmadık, bu içeri dışarı işine bakar. Bir maç kazandığınız zaman takım nerelere geliyor. Manisaspor ligin sonuncusuydu bugün farklı bir yerde. Kazanabilmek çok önemli. Takım kazanmaya da alışacak, eğer bu maçı da istediğimiz gibi bitirebilirsek ondan sonra önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Sivas iyi bir şehir ve güçlü bir takımları var. Bazen futbolda iki kere iki dört etmiyor. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Bizde iyi bir takımız, kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

BİR MAÇ SAHA KAPATMA CEZASI

Bu arada Gaziantepspor-Bursaspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Gaziantepspor'a bir maç saha kapatma cezasını TFF'nin takdirine bırakan Kafkas, "Bu konuyla ilgili çok şey söyledik. Bundan sonra yapılacak iş önümüze bakmak. Verilen cezaya razı olmak. Dış sahadan da 3 puanı getirebilmek.Takım bir ivme yakaladı, devamlı üste doğru ilerliyor." diye konuştu.

"BAŞKANIMIZIN RAHATSIZLIĞI MORALİMİZİ BOZDU"

Başkan İbrahim Kızıl'ın hastalığına üzüldüklerini ve morallerinin de bozuk olduğunu vurgulayan Kafkas, "Ama gelen haberler sağlık durumunun iyiye gittiği yönünde. Allah, inşallah bundan sonra bir şeyler vermez. Hayatta en önemli şey sağlıktır. Her şey olacağına varıyor. Doğru ve namuslu çalışmak bu işlerde önemli. Başkanımız, kulüp için üstüne düşenin çok fazlasını yapıyordu. İnşallah bizde ona layık oluruz. Hastalığında Sivasspor deplasmanından 3 puan getiririz." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile