Gaziantepspor U15, Hatayspor'u 4-0 Mağlup Etti

Akademi Ligi takımlarından Gaziantepspor U15 takımı, grubunda Hatayspor U15 takımını 4-0 gibi net bir skor ile yenerek çıkışını devam ettirdi.

Altyapı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada ev sahibi Gaziantepspor U15 takımı, güçlü rakibini Fetullah (2) Sedat ve Bedran'ın golleri ile 4-0 yenerek grubunda şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Maçın ilk yarısını 1-0 önde kapayan Kırmızı Siyahlı ekip, ikinci yarıda Fetullah'ın etkili oyunu ve bulduğu golleri ile rakibini farklı yenmesini bildi.
Ligin ilk yarısında deplasmanda rakiplerine 1-0 yenildiklerini hatırlatan U15 takım antrenörü İbrahim Barut, güçlü rakiplerine karşı güzel futbolun yanı sıra farklı bir skor yakaladıklarını ve gruptaki iddialarını devam ettirdiklerini belirtti. Bu sene iyi bir ekip olduklarını, grubun en güçlü takımı Adana Demirspor'u da yenerek güçlü bir takım olduklarını gösterdiklerini ifade eden Barut, "Bizim amacımız Gaziantepspor A takımına yetenekli ve kaliteli futbolcu yetiştirmektir. Bunu yaptığımıza inanıyorum.
Elimizde çok kaliteli ve gelecek vaat eden gençler var. Bu gençlerin gittikleri takımlarda iyi birer oyuncu olacaklarını ümit ediyorum" dedi.
Ligde 15 puanla Adana Demirspor'un ardından ikinci sırada bulunan Gaziantepspor U15 takımı, bu hafta deplasmanda Adana Gençlerbirliği takımı ile karşılaşacak.
Bu arada Gaziantepspor U14 takımı da yine Hatay U14 takımını kendi sahasında 3-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı. U14 takım antrenörü İmam Ali Göz de, ligin ilk yarısına oranla daha iyi bir takım olduklarını ve çıkış sürecine geçtiklerini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile