Gaziemir'de Agustos Ayi Sanat Dolu Geçecek

Gaziemir'de Agustos Ayi Sanat Dolu Geçecek

Her ay düzenledigi ücretsiz kültür-sanat etkinlikleriyle vatandaslari sanatla bulusturan Gaziemir Belediyesi, agustos ayi içinde dolu dolu bir etkinlik programi hazirladi. Tiyatro, konser ve sinema gösterimleriyle dolu etkinlik takviminde, her yastan ve her kesimden vatandasin isteklerine cevap verecek etkinlikler yer aliyor.

Rota Koleji Müzik Grubu The Magnet, belediyenin etkinlikleri kapsaminda 7 Agustos Cumartesi günü Festival Alaninda Gaziemirlilerle bulusacak. 11 Agustos Çarsamba günü Grup Sakoband Sarniç Cumhuriyet Meydani’nda, 28 Agustos Çarsamba günü de Abdullah Arda Meydani’nda konser verecek. Grup Berdushlar da 16 Agustos Pazartesi günü Festival Alaninda sahne alacak. Festival Alani’nda 21 Agustos Cumartesi günü sahne alacak olan Grup Motif, Gaziemirli dinleyicileriyle bulusacak. Konserler saat 20.30’da baslayacak.

Çocuklar için yoga ve tiyatro

Her ay çocuklara özel etkinlikler düzenleyen belediye, agustos ayi etkinlik takviminde de çocuklari unutmadi. Minik tiyatroseverler, 4 Agustos Çarsamba günü Sehit Jandarma Er Halit Tasçi Parki’nda saat 19.30’da sahnelenecek Havali Uzay Yenki isimli oyunu izleyebilecek. 5 Agustos Persembe gününden baslayarak her hafta persembe günü Festival Alani’nda Yoga Atölyesi düzenlenecek. Yoga Egitmeni Keziban Güçlü esliginde düzenlenecek atölyelerde saat 19.30’da çocuklar, saat 20.00’de ise yetiskinler yoga yapabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile