Gazikent'te Yeni Dönem Çalismalari Memnuniyet Olusturdu

Gazikent'te Yeni Dönem Çalismalari Memnuniyet Olusturdu

Gazikent Mahallesi, son dönemde yapilan kapsamli asfalt çalismalariyla yepyeni bir çehreye kavusuyor. Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz’in talimatiyla yürütülen çalismalar, bölge sakinlerinin uzun süredir bekledigi hizmetlerin hayata geçirilmesi anlaminda büyük bir memnuniyet olusturdu.

Sehitkamil Belediyesinin, Gazikent Mahallesi’ni daha yasanabilir ve modern bir yer haline getirme çabalari, halk tarafindan takdirle karsilandi. Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz liderliginde yürütülen çalismalar, bölgeye daha pek çok yenilik getirecek. Mahalle sakinlerinin yasam kalitesini artirmaya yönelik çalismalarin artarak devam edecegi belirtildi.

Sehitkamil Belediyesinin Gazikent’e yönelik çalismalari sadece asfaltla sinirli kalmayip, kaldirimlarin yenilenmesi, çevre düzenlemeleri ve diger altyapi çalismalarini da kapsiyor. Mahalle sakinleri, uzun yillardir bekledikleri bu hizmetlerin sonunda hayata geçmesinden dolayi büyük bir memnuniyet duydugunu ifade etti.

Gazikent’te, Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin titiz ve özverili çalismalari sayesinde hem araç sürücüleri hem de yayalar için günlük yasam sartlari önemli ölçüde iyilesecek. Bölgedeki ulasim, daha güvenli ve konforlu bir hale gelecek. Çalismalarin tamamlanmasinin ardindan Gazikent modern bir görünüm kazanacak. Çalismalar, çok kisa bir süre içerisinde tamamlanacak.

“Mahallemize hizmet yapildigini görmedim”

Gazikent Mahalle Muhtari Mustafa Biskin, mahalledeki degisimden duydugu memnuniyeti dile getirirken, bu süreçte büyük bir özveri ile çalisan Sehitkamil Belediye Baskani Umut Baskan’a özel olarak tesekkür etti. Biskin, “Ben, 20 yildir bu mahallede oturuyorum. Umut Baskanimizin haricinde mahallemize hizmet yapildigini görmedim. Baskanimiza çok tesekkür ederim. Mahallemizin asfaltlari, kaldirimlari yapiliyor. Alabildigince hizmetlerimiz devam ediyor” seklinde konustu.

“Daha önce böyle bir hizmet görmedim”

Muhtarin yani sira mahalle sakinleri de bu hizmetlerin mahalleye sagladigi katma degeri takdirle karsiladi. 13 yildir Gazikent’te ikamet eden Hüsnü Yildirim, yillardir bekledikleri hizmetleri nihayet görmeye basladiklarini belirterek, “Baskanimiza, yaptigi bu hizmetlerden dolayi çok çok tesekkür ederiz. Bugüne kadar yapilmayan hizmetlere bugünlerde hizmet görmeye basladik. Ben, 13 yildir bu mahallede oturuyorum. Daha önce böyle bir hizmet görmedim. Baskanimiza, hizmetlerinden dolayi çok çok tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile