Gaziosmanpasa Belediyesi Çözüm Odakli Iletisim Merkezleriyle Vatandasin Yaninda

Gaziosmanpasa Belediyesi Iletisim Merkezlerinde vatandaslar, talep, öneri olusturma, vergi borcu ödeme, beyan sorgulama, bilgi edinme gibi birçok islemi kolayca gerçeklestirebiliyor, belediyenin kurs ve hizmetlerine kayit yaptirabiliyor.

Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan ulasilabilir belediyecilik anlayisiyla hizmete sunulan iletisim merkezleri, vatandaslarin birçok hizmeti belediyeye gelmeden hizli ve pratik sekilde yapabilmelerine imkan sagliyor. Karadeniz, Mevlana ve Kazim Karabekir Mahallelerinde hizmet veren iletisim merkezlerinde Gaziosmanpasalilar, talep ve öneri olusturma, vergi borcu ödeme, beyan ve sicil sorgulama, bilgi edinme gibi birçok islemi kolaylikla gerçeklestirebiliyor. Ayrica vatandaslar belediyenin spor, sanat ve egitim kurslari ile ücretsiz hizmetleri hakkinda bilgi alip, kayit yaptirabiliyor. Hali hazirda 3 farkli noktada hizmet veren iletisim merkezlerinin önümüzdeki süreçte farkli mahallelerde de yayginlastirilmasi hedefleniyor.

Gaziosmanpasa’da çözüm odakli yönetim anlayisini güçlendiren iletisim merkezleri, haftanin 7 günü 09.00-18.00 saatleri arasinda vatandaslara hizmet veriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile