Gaziosmanpasa Belediyesi Depremzede Çocuklara Bisiklet Hediye Etti

Gaziosmanpasa Belediyesi Depremzede Çocuklara Bisiklet Hediye Etti

Gaziosmanpasa Belediyesi, Kahramanmaras Karacasu Geçici Barinma Merkezi’nde yasayan depremzede çocuklara bisiklet hediye etti. Çocuklara bisikletlerini teslim eden Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, “Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde devlet, millet olarak deprem bölgesindeki yaralari sarmaya gayret ediyoruz” diye konustu.

Ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaras merkezli depremlerin ilk gününden bu yana bölgede yardim faaliyetleri gerçeklestiren Gaziosmanpasa Belediyesi, depremzedelerin yaralarini sarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpasa Belediyesi, Kahramanmaras Karacasu Geçici Barinma Merkezi’nde düzenlenen programda depremzede çocuklara bisiklet hediye etti. Bisiklet dagitimina AK Parti Kahramanmaras Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sahin, Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta ve konteyner kentte yasayan vatandaslar katildi.

Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan hediye edilen bisikletlerine kavusan çocuklarin sevinçleri yüzlerinden okunurken, aileler de emegi geçen herkese tesekkür etti.

” Biz birlikte güçlüyüz”

Dagitimi gerçeklestirilen bisikletlerin çocuklara hayirli olmasini dileyen Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, “6 Subat depremlerinin ardindan sik sik Kahramanmaras’i ziyaret edip vatandaslarimizla bir araya geldik. Bugün de çocuklarimiza bisiklet dagitimi için buradayiz. Bu vesileyle depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Çok zor bir süreç ancak Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde devlet, millet olarak deprem bölgesindeki yaralari sarmaya gayret ediyoruz. Ilk günden itibaren tüm Türkiye olarak çok büyük bir dayanisma örnegi gösteriyoruz. Bizler de imkanlarimiz ölçüsünde sizlerin yaninda olmaya çalisiyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Bugün dagitimini gerçeklestirdigimiz bisikletlerimiz yavrularimiza hayirli olsun” dedi.



“Gaziosmanpasa Belediye Baskanimiz sayin Hasan Tahsin Usta’ya tesekkür ediyoruz”

Deprem süresince verdigi desteklerden dolayi Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta’ya tesekkür eden Baskan Güngör, “Bugün de kardes belediyelerimizden Gaziosmanpasa Belediyesi’nin düzenledigi bisiklet dagitim programinda bir araya geldik. Yavrularimiz yeni bisikletlerine kavusuyor. Depremin ilk gününden itibaren yanimizda olan, desteklerini eksik etmeyen Gaziosmanpasa Belediye Baskanimiz Sayin Hasan Tahsin Usta ve emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

“Çocuklarin sevinci bizleri de mutlu ediyor”

AK Parti Kahramanmaras Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sahin, “Çocuklarimizin sevinci bizleri de çok mutlu ediyor. Yeni bisikletleri çocuklarimiza hayirli olsun. Destekleri için Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta ve emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile