Gaziosmanpasa'da Bayram Hazirliklari

Gaziosmanpasa'da Bayram Hazirliklari

Gaziosmanpasa Belediyesi, Kurban Bayram’i hazirliklari kapsaminda camiler gül suyuyla yikadi. Engelli ile yaslilarin evleri de bayram hazirliklari çerçevesinde temizlendi.

Gaziosmanpasa Belediyesi Kurban Bayrami hazirliklarina araliksiz devam ediyor. Yerel Hizmetler Müdürlügü aylik yapilan temizliklerin disinda bayram nedeniyle ayrica ilçedeki 90 ibadethaneye detayli olarak temizledi. Cami, Mescid ve Cemevleri gül suyuyla yikandi. Ayrica engelli, bakima muhtaç ve yasli vatandaslarin evleri de belediye ekipleri tarafindan detayli olarak temizlendi.

Hastaliklarindan ötürü evini temizleyemeyip Gaziosmanpasa Belediyesi’ni yardima çagiran Nermin Aksoy, “Kurban Bayrami için temizligime geldi. Allah razi olsun. Kolum sag kolumdan ameliyat oldum. Fizik tedavi oldum. Olmadi. Simdi MR çekilecek, yirtilma varmis. Ayaklarimda da platin var. Yapamiyorum. Allah belediyemizden razi olsun. Çok tesekkür ederiz kendilerine” dedi.

Belediye görevlisi Veysel Erdogan, “Belediyesi olarak yerel hizmetler müdürlügümüzce 90 cami, cemevi, mescidin her hafta temizligimizi yapiyoruz. Kurban Bayrami’nin gelmesi vesilesiyle detayli bir temizlik yapiyoruz. Gül suyla camilerimizi yikiyoruz. Her hafta bu islemi yapiyoruz Kurban Bayrami olmasi dolayisiyla da detayli temizligimizi yapiyoruz su an” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile