Gaziosmanpasa'da Liseli Gençler Mezuniyetlerini Tekne Turuyla Kutladi

Gaziosmanpasa'da Liseli Gençler Mezuniyetlerini Tekne Turuyla Kutladi

Gaziosmanpasa Belediyesi üniversiteye hazirlanan lise son sinif ögrencilerine sinav streslerini atmalari ve arkadaslari ile keyifli vakit geçirmeleri için tekne turu esliginde mezuniyet programi düzenlendi. Programa katilan gençler doyasiya eglendi.

Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta’nin talimatiyla gençlere yönelik düzenlenen ücretsiz etkinlikler büyük ilgi görüyor. Belediye; ilçe genelindeki lise son sinif ögrencilerine mezuniyet albümü ve nakdi destek sagladi. Ardindan ögrencilere sinav streslerini atmalari ve arkadaslariyla keyifli vakit geçirmeleri için mezuniyet programi için tekne turu düzenlendi.

Mezuniyet eglencesine katilan gençler doyasiya eglendi.

Sinav stresini atmak için tekneye bindigini söyleyen Feyzanur Günes, “Belediyemizin düzenledigi mezuniyet programina katildik. Burada yatta. Sinav stresini atmak için önceden böyle belediyemizin hazirladigi güzel bir gece. Eglenecegiz insallah. Güzel olacak. Tesekkür ederiz. Küçükköy Kiz Meslek Lisesi’ndeyim. Çocuk gelisim bölümü okuyorum. Çocuk gelisiminden devam etmek istiyorum. Öyle kendi okulumda da staj görüyorum su anaokulunda. Böyle güzel bir gece geçirecegiz insallah” dedi.

Mezun gençlerin renkli anlarina taniklik eden Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, “Okullar tatile giriyor. Ögrencilerimiz mezun oluyor. Biz de lise mezuniyetinin etkinliklerini bazen okullarda, bazen farkli alanlarda yapiyoruz. Lise son sinif ögrencilerimizi de, üniversite sinavi öncesi stres atmalari, kaynasmalari, rahatlamalari açisindan bogaz turuyla onlari motive etmeye, moral kat sayilarini yükseltmeye yönelik bir etkinlik yapiyoruz. Her aksam bir lise okulumuzun ögrencileri ile birlikte bogaz turu yapiyoruz. Biz de onlara eslik ediyoruz. Onlarin heyecanina ortak oluyoruz. Bizim tabii ki lise son sinif ögrencilerimizle uzun yillardan beri yaptigimiz bir de onlarla fotograf çektirip, albüm hazirlayip hem onlarin hayallerini dinlemek, hem onlarla birlikte gelecege hatira saklayacaklari bir albüm hediye etme çalismamiz oluyor. Lise son sinif ögrencileriyle yine üniversite hazirlik kurslariyla onlara destek olmak suretiyle üniversiteye girmelerine imkan saglamaya çalisiyoruz. Bazen de nakdi anlamda yardimci oluyoruz. Tabii ki üniversiteyi geçtikten sonra da iliskiyi koparmiyoruz. Üniversiteye giren ögrencilerimize hem burs noktasinda hem diger farkli hizmetler noktasinda da yardimci olmaya devam ediyoruz. Sonrasi asamasinda da gerek staj noktasinda gerek is noktasinda gerekse bazen farkli projeler oluyor. Proje noktasinda onlarla is birligi yapmak suretiyle çalismalarimizi da sürdürüyoruz. Yani liseden itibaren üniversiteye kadar, üniversiteden de is hayatina kadar gençlerimizin yaninda olmaya, onlarla birlikte hem kendilerini yetistirme hem de yetismis arkadaslarimiza proje gelistirmeye yönelik çalismalar yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile