Gazipasa'da Vefa Ekibi, Ihtiyaç Sahiplerini Yalniz Birakmiyor

Gazipasa'da Vefa Ekibi, Ihtiyaç Sahiplerini Yalniz Birakmiyor

Gazipasa’da Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi bünyesinde görev alan Vefa Ekibi, ihtiyaç sahiplerini yalniz birakmiyor.

Gazipasa Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaslarin hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri 23-27 Ocak 2023 tarihleri arasinda 17 mahallede çalisma yapti ve 50 haneyi ziyaret etti. Vefa Ekibi, yasli ve engelli kisileri basta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaslarin, ev temizligi, soba kurulumu, odunlarinin kirilmasi, musluk tamiri gibi genel ihtiyaçlarini karsiladi.

50 hanede vatandaslarin talepleri dinlendi

Vefa biriminin yürüttügü çalismalar hakkinda bilgi veren Gazipasa Kaymakami Orhan Altun, “Kaymakamligimiz bünyesinde bulunan Gazipasa Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’nda görevli Vefa Ekibi, 23-27 Ocak 2023 tarihleri arasinda ilçemize bagli Beyobasi, Koru, Çakmak, Çalipinar, Akoluk, Esentepe, Karaçukur, Aydin, Aydincik, Cumhuriyet, Göçük, Inal, Macar, Gürçam, Gökçesaray, Yakacik ve Yesilyurt mahallelerinde toplam 50 hane ziyareti gerçeklestirilmistir. Yapilan ziyaretlerde vatandaslarimizin gönülleri alinip, istek ve talepleri dinlenmistir” dedi.



Yalniz olmadiklarini hissettirecegiz

Kaymakam Altun, “Onlarin her türlü sorunlarina çare bulunmustur. Hanelerin temizligi, yaslilarin kisisel bakim ve temizliginin yapilmasi, odun kirma ve tasima, bahçe temizligi, ekmek yapimi, akan çatilarin tespitleri yapilmistir. Yataga bagli yasli ve engelli vatandaslarin ihtiyaçlari giderilip, hos sohbet ile gönülleri alinmistir. Gazipasa Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi olarak onlarin acilarini azaltmak, onlarin her türlü sorunlarina çare bulmak, yaralarini sarmak, yalniz olduklarini hissettirmemek, neselerini artirmak için variz ve var olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile