Gazipasa IYI Parti Ilçe Baskani Istifa Etti

Gazipasa IYI Parti Ilçe Baskani Istifa Etti

IYI Parti Gazipasa Ilçe Baskani Av. Nazmiye Gül Özgörü, “Parti içerisindeki yönetimsel sikintilarin giderilememis olmasi, yerel seçimlere bu yönetimsel sikintilarla girilmesi halinde basarisizligin kaçinilmaz olmasinin kuvvetle muhtemel olmasi nedeniyle birlik ve beraberligin tesis edilebilecegi yeni bir yönetimin olusmasi zaruri hale gelmistir” diyerek Ilçe Baskanligi görevinden istifa etti.

IYI Parti Gazipasa Ilçe Teskilati’nda flas bir istifa yasandi. 26 Kasim 2022 tarihinde yapilan IYI Parti Gazipasa Ilçe Kongresi’ne tek liste ile giren IYI Parti Gazipasa Ilçe Basinaligina seçilen Av. Nazmiye Gül Özgörü, IYI Parti Ilçe Baskanligi görevinden istifa etti. Aldigi kararda parti içinde yasanan yönetimsel sikintilarin etkili oldugunu söyleyen Özgörü, sikintilarin giderilmeden yerel seçimlere girilmesinin partiye zarar verecegini ve bu noktada yeni bir yönetim olusturmanin parti adina kaçinilmaz oldugunu dile getirdi. Ayrica, Baskan Özgörü ile birlikte yönetim kurulunda yer alan Ali Tarik Tepe, Adnan Çaglar, Durali Çevik, Emine Yildiz, Ihsan Tasar, Ugur Sinan Yüksel, Yakup Karateke, Muzaffer Sirin, Ali Çelik, Murat Özdemir de görevlerinden istifa etti.

Konuya iliskin açiklama yapan Av. Nazmiye Gül Özgörü, “Genel baskanimiz Sayin Meral Aksener ile birlikte çiktigimiz bu yolda bu güne kadar partimizin her kademesinde görev aldim ve görevlerimi layikiyla yerine getirmeye gayret ettim. 26 Kasim 2022 tarihinde delegelerimizin teveccühü ile Gazipasa Ilçe Baskanligi görevine seçilmis olup o tarihten günümüze kadar görevimizi, partimizin ilkeleri dogrultusunda yerine getirmek için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaslarimiz özverili bir sekilde çalistik” dedi.

Istifasina iliskin konusan Özgörü, “Bugün geldigimiz noktada parti içerisindeki yönetimsel sikintilarin giderilememis olmasi ve önümüzde yaklasan yerel seçimlere bu yönetimsel sikintilarla girilmesi halinde basarisizligin kaçinilmaz olmasinin kuvvetle muhtemel olmasi nedeniyle birlik ve beraberligin tesis edilebilecegi yeni bir yönetimin olusmasi zaruri hale gelmistir. Bu süreçte partimizin daha fazla zarar görmemesi adina siyasi faaliyetlerimi ve Ilçe Baskanligi görevimi birakiyor ve Ilçe Baskanligi görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Bundan sonra partimin destekçisi ve üyesi olarak yoluma devam edecegim” diyen Av. Nazmiye Gül Özgörü, açiklamasini su sözlerle tamamladi:

“Baskanligim sürecinde bana desteklerini esirgemeyen parti üyelerimize, parti delegelerimize, mahalle muhtarlarimiza, basinimizin degerli temsilcilerine, yönetim kurulu üyesi ve meclis üyesi arkadaslarima ve Gazipasa halkina sonsuz tesekkürler ediyor, ilçemiz için hayirli olmasini temenni ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile