Gazze'de Can Kaybi 32 Bin 623'E Yükseldi

Gazze'de Can Kaybi 32 Bin 623'E Yükseldi

Israil’in son 24 saatte Gazze Seridi’ne düzenledigi saldirilarda 71 Filistinlinin daha hayatini kaybetmesi ile 7 Ekim’den bu yana toplam can kaybi 32 bin 623’e yükseldi. Israil’in saldirilarina öldürülen gazeteci sayisi ise 137 oldu.

Israil ordusunun 175 gündür Gazze Seridi’ne yönelik saldirilari devam ediyor. Filistin Saglik Bakanligi tarafindan yapilan açiklamada, Israil’in Gazze Seridi’nde son 24 saatte gerçeklestirdigi 7 saldirida 71 Filistinlinin hayatini kaybettigi, 112 kisinin de yaralandigi bildirildi.

Açiklamada, Gazze Seridi’nde saldirilarin basladigi 7 Ekim’den bu yana hayatini kaybedenlerin sayisinin 32 bin 623’e, yarali sayisinin ise 75 bin 92’ye yükseldigi belirtildi.

Israil gazetecileri hedef almaya devam ediyor

Israil, Gazze Seridi’nde haber takibi yapan gazetecileri hedef almayi sürdürüyor. Yerel kaynaklar tarafindan yapilan açiklamaya göre Kudüs Radyosu’nda çalisan gazeteci Muhammed Ebu Sakhil, Sifa Hastanesi yakinlarinda Israil güçleri tarafindan vurularak öldürüldü. Bir gazetecinin daha Israil tarafindan öldürülmesi sonucu 7 Ekim’den bu yana hayatini kaybeden gazeteci sayisi ise 137’ye yükseldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile