Gazze'ye Yardimlar Sürüyor

Gazze'ye Yardimlar Sürüyor

Israil’in saldirilari altinda olan Gazze’ye ulastirmak üzere toplanan yardim malzemelerini tasiyan tirlar, İçel’de bulunan limana dogru hareket etti.

Anadolu’nun dört bir yanindan çesitli sivil toplum kuruluslari, belediyeler, sirketler ve vatandaslarin bagislariyla alinan bebek bezi, hijyen paketi, hazir yemekler gibi ihtiyaçlarla dolu tirlar, insanlik draminin yasandigi Gazze’de magdur vatandaslara ulastirilmak üzere yola çikti. Kilis’te toplanan 27 yardim tiri, diger bölgelerden gelen tirlarla birlikte İçel’den deniz yolu üzerinden Gazze’ye ulastirmak üzere yola çikti.

Ülkenin dört bir tarafindan toplanan 27 tir yardimi Gazze’ye ulastirmak için yola çiktiklarini söyleyen Kilis Lojistik Merkezi Sorumlusu Mehmet Kati, "Yurt içi ve yurt disinda bulunan bagisçilarimizin göndermis oldugu yardim malzemelerini tirlarimiza yüklüyoruz. Kilis Lojistik Merkezinde bulunan 27 yardim tirini Gazzeli kardeslerimize göndermek üzere İçel limanina dogru yola çikacagiz. Bagisçilarimizdan Allah razi olsun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile