Gebe Okulu 2021 Yili Ilk Mezunlarini Verdi

Gebe Okulu 2021 Yili Ilk Mezunlarini Verdi

Bilecik’in Bozüyük ilçe Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gebe Okulu 2021 yilinin ilk mezunlarini verdi.

Gebe Okulu programi ile, 2021 Yili 1. dönem Gebe Okulu mezunu anne adaylarina Hastane Bashekimi Op. Dr. Ilhan Zencirci, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Yasemin Eren, Kadin Dogum Hastaliklari Uzmani Dr. Elif Ilgazi ve Gebe Okulu Sorumlusu Ebe Fatma Yilmaz tarafindan katilim belgeleri verildi.

Hastane tarafindan yapilan açiklamada, Gebe Okulunda 6 yildir anne adaylarina doguma hazirlik egitimleri verildigi ve yilda ortalama yüz anne adayina ulasilarak birebir danismanlik hizmeti saglandigi belirtildi.

Yapilan çalismalar hakkinda ise yetkililer, “Gebe Okulunda, doguma ve bebege hazirlik egitimleri ile anne adaylarina bilimsel ve güncel bilgiler sunmaktayiz. Yapilan uygulamalarla verilen bilgilerin pekistirilmesi saglanmaktadir. Okulumuzun amaci dogumla ilgili dogru ve bilinçli kararlar verilmesini saglamak, saglikli ve normal dogum yaptirabilmek, dogum sonrasi, emzirme ve bebek bakimi konusunda bilgilendirmek, hamilelik, dogum ve dogum sonrasi dönemi saglikli, güvenli bir sekilde geçirmelerine yardimci olmaktir” diyerek çalismalari anlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile